Celebrity News

Ceca došla da se vakciniše pa progovorila o Bogdanu: Kod mene sve cveta (foto)

Ceca se vakcinisala protiv korona virusa, a na Sajmu, gde je primila kinesku vakcinu kompanije Sinofarm, pojavila se širokog osmeha. Nakon što je primila prvu dozu vakcine, progovorila je i o povodu za osmeh, koji u poslednje vreme ne skida sa lica.

Ceca došla da se vakciniše pa progovorila o Bogdanu: Kod mene sve cveta (foto)

Svetlana Ražnatović na Sajam je stigla ležerno odevena i sa širokim osmehom na licu. Prema pravilima, pevačica je prvo obavila razgovor sa lekarom, a zatim je otišla na mesto za vakcinaciju.

- Ništa nisam osetila, ništa ne boli - rekla je kroz osmeh Ceca.

Boško Karanović

 

- Smatram da svaki savesni građanin treba da se vakciniše kako bi pre svega zaštitio sebe, a potom svoju porodicu i ljude koji ga okružuju. S obzirom na to da sam imala koronu, kao što je poznato, imala sam određenu količinu antitela, te sam po savetu lekara to uradila sada. Moramo da shvatimo, zdravstveni radnici polažu ogroman napor kako bi brinuli o našim građanima i to ne smemo nikada da zaboravimo. Smatram da ljudi treba da se vakcinšu i da je to njihova obaveza. Željna sam da se vratimo životu, da imam koncerte, da se veselimo i grlimo! Hajde da se svi potrudimo da to bude što pre - apelovala je Ceca, koja je sa sinom Veljkom već preležala pomenuti virus.

Pročitajte: Otkriveno zašto su Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović nestali iz javnosti

Boško Karanović

 

Na pitanje o dečku Bogdanu, koji je takođe nedavno bio pozitivan na korona virus, prvi put je odgovorila:

- Jeste, jeste. Odlično je. Mlad je on, ništa mu ne fali! (smeh) Kod mene sve cveta - rekla je za Telegraf.rs.

Komentari (0)

Loading