Celebrity News

Najslađi snimak koji ćete videti danas: Mali Stefan Đoković žustro bodri oca Novaka na turniru! (video)

Sin Novaka Đokovića, šestogodišnji Stefan, nesumljivo je osim ljubavi prema tenisu od oca nasledio temperament i takmičarski duh. Plavokosi dečak, sa mamom Jelenom, bakom, dekom i stričevima prisustvovao je polufinalu Serbia Opena i žustro navijao, što je svima zapalo za oko.

Najslađi snimak koji ćete videti danas: Mali Stefan Đoković žustro bodri oca Novaka na turniru! (video)

Takmičenje na Serbia Openu za najboljeg tenisera sveta, Novaka Đokovića, je završeno. U polufinalu on je izgubio od Rusa Karaceva, što je kasnije pravdao napornim vrtoglavicama. Ono na šta Novak toga dana nije mogao da se požali jeste velika podrška s tribina. Supruga Jelena, roditelji i braća bodrili su ga, ipak najviše pažnje privuklo je navijanje njegovog prvenca Stefana. Šestogodišnji mališan, skakao je, uzvikivao očevo ime i lupao se u grudi, što je i samom Novaku bilo simpatično.

- Ono što je zanimljivo jeste da njegova pažnja nije dugotrajna i veoma je nestpljiv. Prvi put je ostao do kraja meča.  Iznenadio sam se kako se ponašao na meču. On takođe igra tenis, voli da ga igra. Ja ga ne forsiram, to se sve dešava spontano, ide s godinama - rekao je prvi reket sveta.

Pročitajte: Novak Đoković otkrio šta je njegovoj deci zabranjeno

 

 

Komentari (0)

Loading