Celebrity News

Ćerka Lucija otkriva: Evo kakva je mama Leontina!

Ćerka Leontine Vukomanović, jedanaestogodišnja Lucija, baš kao ni njena mama, ne pojavljuje se često u javnoti, pa ipak, sada je prisustvovala jednom intervjuu, koji je davala njena mama i bez zadrške je rešila da otkrije, kakva je Leontina, onda kada je kamere i reflektori ne obasjavaju.

Ćerka Lucija otkriva: Evo kakva je mama Leontina!

Naime, Lucija, za koju je Leontina često govorila da ima poseban karakter, pridružila se mami tokom davanja jednog intervjua, a onda je medijima otkrila, kakva je mama Leontina.

- Ne zna baš super da kuva, ali trudi se. Za to je zadužena baka, ali sluša. Nisam u fazonu da postanem pevačica, volim da pevam, ali bih radije da postanem sportista. Mama me najviše opominje zbog jela, učenja i spavanja - rekla je za "Kurir" Lucija.

Instagram

 

O Lucijinom vaspitanju, Leontina je jednom prilikom govorila za naš magazin:

– Rasla sam pod „staklenim zvonom“ svoje majke. Patrijarhalno sam vaspitana, znao se red, dok smo bili deca skoro da nismo ni imali svojih želja, već „gde nas postave, tu sedimo“. Vladala su drugačija pravila. Ko zna koja bi se kreativnost izrodila iz mene da sam imala slobodu. Imajući to u vidu, želela sam da je dam Luciji. Međutim, sada uviđam koliko roditelj može da pogreši kada ne postavi granice. Zapravo, ne mogu to nazvati granicama... Lucija je vrlo pristojna, ali insistira da sve bude usmereno ka njoj. Tu sam malo “omanula” kao roditelj, s tim što mislim da su vrednoća i ambicioznost osobine ličnosti, a ne stvar vaspitanja. Moja sestra i ja smo potpuno različite, a vaspitavane smo na isti način. Što se ambicije tiče, ne želim da joj bilo šta namećem, već pratim njene želje - rekla nam je tada Leontina, mada se sudeći po Lucijinim rečima, ponosna mama ipak stara da ćerkica u školi ostvaruje samo uspehe.

Pročitajte: Leontina je ŽENA ZMAJ, DINAMIČNA I MAJKA ZA PRIMER, ali jedno ne dozvoljava! Evo šta njen partner nikako ne sme da radi

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonessa Eric (@leontina012)

 

Što se pevanja tiče, Leontina je dobro primetila, da njena mezimica, uprkos talentu, neće krenuti njenim stopama.

- Lucija voli da peva i već nekoliko puta bila je solista, ali nemam utisak da će joj to biti zanimljivo u budućnosti, više je sportski tip - rekla nam je pre par godina, a sada je Lucija potvrdila njene reči.

Komentari (0)

Loading