Celebrity News

Otac joj je čuveni Tonči Huljić, a Hana je izrasla u pravu lepoticu (foto)

Autor: | 27/04/2021

Ćerka Tončija Huljića dolazi iz muzičke porodice, ali i sama se bavi pevanjem. Pod umetničkim imenom Hana Who polako, ali stpljivo osvaja publiku.

Otac joj je čuveni Tonči Huljić, a Hana je izrasla u pravu lepoticu (foto)

Jedan od najpoznatijih muzičara u regionu Tonči Huljić i njegova supruga Vjekoslava dugo su u srećnom braku i imaju dvoje dece, sina Ivana i ćerku Hanu.

Odrastajući u takvom okruženju Hana je odlučila da pođe očevim stopama, i da se bavi muzikom. Do sada je snimila nekoliko pesama koja imaju veliki broj pregleda.

Ponosni tata Tonči se na “Instagramu” pohvalio svojom mezimicom koja je prelepa devojka.

Ona je pozirala u plavoj košulji sa vezanom maramom oko glave. Lavina pozitivnih komentara je usledila nakon ove objave.

Pročitajte: Petar Grašo i Tonči Huljić zajedno u Studiju - Grašo premijerno izveo deo nove pesme u emisiji

Hana je ranije govorila da je najviše tokom odrastanja u muzičkoj porodici nerviralo kada su je stalno ljudi pitali da li će biti nova pevačica "Magazina", a ona se stalno ljutila i govorila “ne”.

- Tati sam više puta morala da objašnjavam da me nije briga hoće li neko imati negativan komentar na račun toga što dolazim iz poznate porodice. Bojao se reakcija i podbadanja. Ne zato što je njemu stalo do nečijih komentara, nego zato što se postavio zaštitnički i hteo je da me poštedi takvih reakcija. Ali po tome ni ja ni brat ne bi rebalo da radimo ništa i nikad ne pokušati ništa iz straha od negativnih komentara. Ceo sam se život opterećivala time, ali me više nije briga. Došla sam do te granice kada je sve prestalo da me brine. Valjda je to i stvar odrastanja -rekla je za RTL-ov "Exkluziv."

Komentari (0)

Loading