Celebrity News

Isplivala fotografija Snežane Đurišić iz sedamdesetih godina prošlog veka, svi primećuju samo jednu stvar

Fotografija Snežane Đurišić postala je predmet polemike na društvenim mrežama. Jedan detalj privukao je veliku pažnju, a na račun Snežane Đurišić pristižu brojni komplimenti.

Isplivala fotografija Snežane Đurišić iz sedamdesetih godina prošlog veka, svi primećuju samo jednu stvar

Snežana Đurišić (62) iza sebe ima brojne muzičke uspehe i zavidnu karijeru, koju je otpočela sa samo 10 godina, kada je pobedila na muzičkom takmičenju i snimila svoj prvi album. O uspesima koje je u karijeri postigla, govori njena popularnost među publikom različitih generacija, a danas je Snežana jedna od glavnih tema na društvenim mrežama.

Naime, pevačica je postala vodeća tema na mreži "Instagram" kojom kruži njena fotografija nekad i sad. Snežana je upoređena kao petnaestogodišnja devojčica i dama u zrelim godinama, a svi komentarišu samo jedan detalj.

Pročitajte: Zbog NJEGA se ćerka Snežane Đurišić odrekla pevačke karijere (foto)

Brojni fanovi kraljice narodne muzike primetili su da se Snežana nije mnogo promenila i da je zaista žena neverovatne, prirodne lepote. 

Najčešći komentar upućen na račun pevačice je da je ona zaista kao vino i da s godinama izgleda savršeno. Mnogi su prokomentarisali i da je za njenu energiju i mladolik izgled zaslužan i njen emotivni partner Vanja, pored koga u poslednje vreme pevačica blista.

Pročitajte: Od mame nasledila i stas i glas - Ovo je ćerka Snežane Đurišić (foto)

 

Komentari (0)

Loading