Celebrity News

Kao sav normalan svet: Evo kako su Burak Ozdživit i Fahrije Evdžen uredili svoj porodični dom (FOTO)

Dom Buraka Ozdživita i Fahrije Evdžen ušuškan je i sakriven od radoznalih pogleda, pa predstavlja pravu malu oazu ljubavi i mira za njih i njihovog dvogodišnjeg sina Karana.

Kao sav normalan svet: Evo kako su Burak Ozdživit i Fahrije Evdžen uredili svoj porodični dom (FOTO)

Nakon što su 2007. godine stali na "ludi kamen" i postali omiljeni bračni par turskih, ali i domaćih medija, Burak Ozdživit i Fahrije Evdžen odlučili su da svoju intimu dozirano dele sa brojnim fanovima, dok će većinu svoje privatnosti sačuvati za sebe. Upravo zato njihov dom ne krasi strane nijednog magazina o kućama poznatih, a sve što o njihovom prostoru možemo saznati je ono što nam na društvenim mrežama s vremena na vreme pokažu.

Burak Ozdživit i Fahrije Evdžen žive sa dvogodišnjim sinčićem u porodičnoj vili, koju osim ogromnog dvorišta sa bazenom u kome glumica provodi dosta vremena, ništa ne podseća na raskoš, luksuz i sjaj domova, brojnih poznatih zvezda.

Pročitajte: Fahrije Evdžen - Teška odluka turske lepotice koje su se svi pribojavali

Po fotografijama koje možemo naći na "Instagramu" slavnog para, njihov porodični dom uređen je sa merom i ukusom i odiše toplom porodičnom atmosferom.

Enterijerom prevladava bela boja, dok su detalji u bežkasto - sivkastim tonovima.

Ono što posebno odlikuje unutrašnost kuće je prostranstvo svake prostorije, kao i bele nijanse i veliki prozori, koji domu obezbeđuju dovoljno svetlosti.

Pročitajte: Radost u domu Bali-bega

Prvi utisak koji ostavlja kuća poznatog para je da oni žive baš kao sav normalan svet, a da od luksuza imaju samo ono što im treba, veliko prostranstvo na kome zaštićeni živom ogradom, mogu uživati sa sinčićem, zaštićeni od pogleda pripadnika sedme sile.

 

Komentari (0)

Loading