Celebrity News

Story EKSKLUZIVNO saznaje: Kraj ljubavi Dragane Mićalović i Stevana Purića

Dragana Mićalović, kako magazin “Story” saznaje, nedavno je prekinula emotivnu romansu s biznismenom Stevanom Purićem, ali odlučili su da iz ovog iskustva izađu kao dobri prijatelji, dok je ona rešila da se okrene sebi i profesionalnim izazovima.

Story EKSKLUZIVNO saznaje: Kraj ljubavi Dragane Mićalović i Stevana Purića

Na sličan način saznali smo kada je Dragana Mićalović (30) stupila u emotivnu vezu sa biznismenom Stevanom Purićem pre više od godinu dana – kroz novinske tekstove i bez glumičinih direktnih izjava o tome, pa je verovatno najprigodnije što vest o raskidu navedene romanse objavljujemo u istom stilu. Nažalost, došli smo do pouzdane informacije da par koji je izazivao veliku pažnju domaće javnosti još otkad se prvi put čulo za ovaj spoj, sada to više nije. Čini se da su mnoga pisanja o ovoj vezi u poslednje vreme išla u sasvim drugom smeru – pominjalo se da je par blizu toga da ode pred oltar, spekulisalo se čak i o tome da su spremni za potomstvo, dok se u zbilji sasvim drugačiji scenario rasplitao u njihovom odnosu.

Kako saznajemo od ljudi u njihovom bliskom okruženju, sporazumno su se rastali pre nekoliko sedmica, ali im je važno što su vezu okončali u dobrim odnosima, te se i danas smatraju prijateljima. Nakon što su se pre nekoliko meseci odvažili na novi korak u njihovoj vezi, koji je podrazumevao da se zajedno pojavljuju na javnim dešavanjima na opšte zadovoljstvo Draganine publike i obožavalaca, kao i da ne kriju svoju prisnost u javnosti, iako o njoj ništa nisu govorili, postalo je primetno da su u poslednje vreme promenili takvu praksu. Odjednom se nisu više mogli videti zajedno, a u svim intervjuima koje bi Mićalovićeva davala moglo se nazreti da je fokusirana na sve životne planove, osim onog emotivnog. Nešto veoma slično rekla je i nama u kratkoj izjavi.

Pročitajte: U novinama sam saznala da se udajem - Dragana Mićalović odgovara na tvrdnje da će uskoro stati na „ludi kamen“

Boško Karanović

 

– Trenutno sam fokusirana na poslovne obaveze, kao i one na fakultetu, usmerena sam na sebe i svoj život – poručila nam je Gaga, a ko ume da čita između redova može to protumačiti i kao dodatnu potvrdu.

Nije se pojavila s Purićem ni na javnom dešavanju sredinom protekle sedmice, kada je sama došla na promociju brenda svoje prijateljice i pevačice Marije Mikić. Glumica je tom prilikom izgledala srećno i zadovoljno, a uspešno je odolevala pitanjima koja su se ticala toga gde je njen izabranik. Kako nam otkrivaju izvori, Dragana je trenutno usmerena na profesionalne obaveze koje joj u znatnoj meri omogućavaju da lakše prebrodi raskid koji joj, nakon godinu dana skladne romanse, sigurno nije jednostavno pao.

Opširnije pročitajte u novom broju magazina Story, koji je u prodaji od 28. aprila

story

 

 

Komentari (0)

Loading