Celebrity News

Definitivno je kraj: Raskinuli Darko Lazić i Marina Gagić

Autor: | 28/04/2021

Raskid Darka Lazića i Marine Gagić je vest koja je iznenadila javnost, iako su mediji spekulisali o svađama u njihovoj porodičnoj kući u Brestaču, nikada nisu potvrdili da su stvari "krenule nizbrdo".

Definitivno je kraj: Raskinuli Darko Lazić i Marina Gagić

Svima je delovalo da Darko Lazić i njegova verenica Marina Gagić uživaju u čarima zajedničkog života sa sinom Aleksejem i da su sve razmirice koje su imali ranije postale deo prošlosti.

Međutim u javnost su iscurele informacije da oni nisu u najboljim odnosima još od kraja prošle godine jer se Marini "prekipelo" od njegovog ponašanja, jer ne dolazi kući svako veče i ne javlja se na telefon.

Gomilanje problema je dovelo do njihovog raskida i činjenice da više ne žive zajedno.

Njegova izabranica je izbrisala sve njihove zajedničke fotografije i vratila se u kuću kod svojih roditelja. Na uporne pokušaje novinara da saznaju šta se zapravo dogodilo rekla je:

- Ja više ne pripadam javnom svetu. Nemam komentar na spekulacije, toliko od mene. Ne želim ni da potvrdim, ni da demantujem napise – kaže za „Blic“ Marina Gagić.

Pročitajte: LUKSUZ od poda do plafona - Zavirite u topli dom Darka Lazića i Marine Gagić (foto)

Darkova majka Branka se veoma potresla kada su je pozvali da prokomentariše navode:

- Mene takve stvari nemojte da pitate. Imate njihov, broj pa ih pozovite. Nisam upućena da su se otpratili sa društvenih mreža, ali i ako jesu to je njihova stvar. Ne mogu više da živim njihove živote, ne bih se mešala - kaže Branka za „Blic“, dok na pitanje da li se Marina preselila u Pećince nije dala odgovor.

Kako beogradski mediji prenose razlog raskida jesu česte svađe zbog njegovog načina života koji se ni malo ne dopada njegovoj verenici.

Podsetimo, Darko je u vezu sa Marinom Gagić uplovio nakon razvoda od Ane Sević, a u junu 2019. godine dobili su sina Alekseja.


 

Komentari (0)

Loading