Celebrity News

Kriza u braku Saše Matića: Ova pevačica je kriva za sve (foto)

Brak Saše Matića važio je za jednu od skladnijih zajednica na javnoj sceni, a pevač je sa Anđelom u ljubavi dugoj 17 godina. Ipak, ako je verovati napisima iz medija, mirno more uzburkala je ni manje ni više nego koleginica poznatog pevača.

Kriza u braku Saše Matića: Ova pevačica je kriva za sve (foto)

Da se Saša Matić razvodi preneli su domaći mediji, a kamen spoticanja u do sada skladnom odnosu mogla bi biti pevačeva koleginica koja mu godinama peva prateće vokale, Dragana Rakčević.

Pevač, kome očigledno ova tema zadaje određene neprijatnosti, kratko je za "Telegraf JETSET" rekao da o tome ne želi čak ni da priča.

- Molim vas, nemojte me od jutros na tu temu, kad vas molim. Znam šta morate i šta je vaša dužnost, ali nemojte me, molim vas... Neću da pričam uopšte - jasan je bio on.

Dragana, koja je do 2019. godine bila u braku sa Mirkom Gavrićem, nije želela da se izjašnjava na ovu temu.

Pročitajte: Saša Matić priznao zbog čega bi odmah NAPUSTIO SUPRUGU sa kojom je 16 GODINA U BRAKU

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GAGA ♫ (@draganarakcevic)

Kako ni Saša ni Dragana nisu želeli da se detaljnije bave aferom, koja na skladan brak Saše Matića baca senku, sve ostaje na nivou nagoveštaja, a kako će se dalje razvijati situacija ostaje da vidimo.

Za sad možemo samo da se podsetimo kako je o svom braku, Saša nedavno govorio za "Alo". U njegovim izjavama nije bilo ni nagoveštaja o krizi, o kojoj mediji danima izveštavaju.

- Nema tu tajne. Ljubav, razumevanje i podrška, a kod mene sve to postoji. Ako me pitate da li moram da se iskupim, jer nisam kod kuće, pošteno da vam kažem, ne iskupljujem se ni sam sebi. Kada sam kod kuće, mora da bude dobra atmosfera, da se slažemo, smejemo i uživamo, a ako nije tako, odmah odem. Znam da je to sebično, ali to je istina. To isto važi za brak, da je atmosfera između mene i supruge nekada bila loša, otišao bih.

Ipak, u intervjuu za naš magazin jednom prilikom otkrio je da postoje trenuci u kojima brak nije mirno more, a da on i Anđela umeju da prevaziđu svaku vrstu krize.

Pročitajte: Častio se - Saša Matić odlučio da KUPI KUĆU, a evo zašto je ona POSEBNA

Petar Đorđević

 

– Brak nije mirno more, odnosi se menjaju, što je sasvim normalno. Bitno je umeti izboriti se s burama i naći put do sigurne luke. To ne znači da ljubav s vremenom bledi ili nestaje. Naprotiv, ona sazreva, jača i prerasta u nešto mnogo veće. Istina, danas imamo manje vremena za nas nego pre desetak ili petnaest godina, ali zato smo naučili da više cenimo svaki trenutak koji "ukrademo" samo za sebe.

Za svoju ženu tada imao je samo reči hvale:

– Ona je moj oslonac, podrška, snaga i moj prijatelj. Znate kako kažu, iza svakog uspešnog muškarca stoji žena i u tome ima dosta istine. Da bih izgradio karijeru na nivou na kom je danas, morao sam pored sebe da imam nekog ko će uvek stati uz mene u svim situacijama, ko će me ohrabriti da nastavim dalje kad posustanem. Osobu koja će se iskreno radovati mojim uspesima, a povrh svega, ženu koja će biti majka moje dece i maksimalno im se posvetiti.

 

Komentari (0)

Loading