Celebrity News

Nemam oko čega da se dogovaram s Lukom, naš sin obožava mog novog dečka... Prva ekskluzivna ispovest bivše žene Luke Jovića!

Bivša devojka golgetera Luke Jovića otkriva u kakvom je odnosu s ocem dvogodišnjeg sina Davida, da li se dogovaraju oko bitnih stvari vezanih za naslednika i kako izgleda njen život pod istim krovom s profesionalnim fudbalerom

Nemam oko čega da se dogovaram s Lukom, naš sin obožava mog novog dečka... Prva ekskluzivna ispovest bivše žene Luke Jovića!

O beogradskoj lepotici Anđeli Manitašević (25) ne zna se mnogo. Baš zato smo želeli da porazgovaramo s bivšom emotivnom partnerkom poznatog fudbalera Luke Jovića, s kojim ima dvogodišnjeg sina Davida. Manekenka nas je osvojila lepim manirima, odmerenošću i iskrenošću. Kako je ispričala, s Lukom je bila u strastvenoj i skladnoj vezi od 2014. do 2016, a potom su se slučajno sreli dve godine posle razlaza, kada se među njima razbuktao stari plamen. Neplanirana trudnoća ih je obradovala – oboje su tada bili za to da dobiju dete. Budući da se popularni fudbaler verio s manekenkom Sofijom Milošević i dobio sina, zanimalo nas je da saznamo šta se dešava na Anđelinom privatnom planu i kako funkcionišu roditeljski odnosi među nekadašnjim partnerima.

Mediji su objavili da ste se verili prošlog leta za Nemanju Brankovića. Da li možemo uskoro da očekujemo vest da stajete na "ludi kamen"?

- Što se tiče vesti o veridbi, nisam se oglašavala povodom te informacije iako sam o tome pročitala nekoliko naslova na portalima. Nije tačno da smo se verili. Kada do toga stvarno dođe, rado ću podeliti s vama lepe vesti.

Pročitajte: U prodaji je 807. broj magazina „STORY"!

Kako je David prihvatio vašeg partnera, da li mu se raduje?

- David je veoma vezan za Nemanju. Stalno su zajedno, igraju fudbal, gledaju trke, voze bicikl, rade neke njihove muške stvari (smeh). Kada je Nemanja kod kuće, ja više nisam bitna, sve oni mogu sami. Nemanja je Davidu jako posvećen, stalno se igra s njim, hrani ga, kupa, spavaju zajedno. Radi sve što i ja, tako da mi mnogo pomaže. Najslađe mi je kad su tu obojica pa stalno čujem Daču kako viče: “Manje”, jer još uvek ne zna da kaže Nemanja.

Znamo da David često viđa svog tatu, fudbalera Luku Jovića. Da li je srećan što je dobio brata?

- Verujem da David još uvek nije svestan cele situacije. Brata je ipak video par puta, on je još uvek beba, a Davidu su, kao i svoj deci u tom uzrastu, interesantniji odrasli nego druga deca. Za konkretniji odgovor moramo da sačekamo da David bude malo stariji, da može da mi prepriča kako se proveo.

Istakli ste da ste u lepim odnosima s Lukinim roditeljima, ali i sa njim. Da li se radujete oboje lepim vestima na privatnom planu onog drugog? Verujemo da se on obradovao vašoj stabilnoj vezi, i vi njegovoj veridbi, kao i bebi.

- S Lukinim roditeljima sam u odličnim odnosima, oni su stvarno divni ljudi. Stalno zovu da čuju i vide Davida. Što se tiče Luke, ne bih tu ništa komentarisala, ipak su se naši putevi razišli.

Kakav je Luka kao otac?

- David se od Luke vraća srećan, verujem da to znači da je dobar... Ne provodim vreme s njima kada je David tamo, tako da nemam šta mnogo da kažem na tu temu.

Konsultujete li se s Lukom oko svih važnih odluka vezanih za Davida i da li lako zajedno pronalazite rešenja za sve?

- Nema tu još uvek mnogo tema, David ne ide u vrtić, Nemanja i ja smo po ceo dan s njim. Ima vremena za dogovore – njemu je tek dve godine. Sad bez pritiska, sve polako i natenane, pa kad Dača krene u školu, poželi da se upiše na neki sport i pokaže interesovanje, lako ćemo se dogovoriti ako bude potrebe.

Pročitajte: Luka prevazišao sebe - Romantično iznenađenje ostavilo Sofiju Milošević bez teksta

Budući da ste u vezi s Nemanjom, koji je profesionalni sportista, da li je teško uskladiti sve njegove profesionalne obaveze i vaše, kao i brigu oko sina? Imate li dovoljno slobodnog vremena jedno za drugo?

- Nije to tako teško. Koliko god da nam vremena oduzmu obaveze, uvek raspoloženi dođemo kući jer volimo ono što radimo. Preostalo vreme kvalitetno provodimo u igri s Davidom, druženju s prijateljima, a rado ostavljamo vreme i samo za nas dvoje. Nemanja je veoma pažljiv, nikad mu nije teško da pričuva Davida da bih ja stigla da odem do frizera, u teretanu ili šta sam već planirala za taj dan. Svakodnevno mi pomaže da nađem bar malo vremena za sebe, kao što uvek nađemo vremena i za nas. Njemu ništa nije teško da uradi kad je David u pitanju, jednom prilikom me je pitao: “Ljubavi, ako mi, ne daj bože, nekada raskinemo, hoćeš li mi davati Davida dva-tri puta nedeljno da ga vodim na utakmice ili u park i bioskop?” Šta više da kažem? (smeh).

Ceo intervju sa lepom Anđelom pročitajte u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji od 28. aprila

story

 

 

Komentari (0)

Loading