Celebrity News

Marija Karan rođendanske svećice oduvala u zagrljaju voljenog muškarca (foto)

Rođendan Marije Karan ove godine potpuno je drugačiji. Glumica je tridesete godine ispratila sa stilom i u voljenom Beogradu, okružena brojnim prijateljima i u zagrljaju voljenog muškarca.

Marija Karan rođendanske svećice oduvala u zagrljaju voljenog muškarca (foto)

U jednom prestoničkom restoranu, Marija Karan ispratila jetridesete i zakoračila u četrdesete, koje će po svemu sudeći za nju biti veoma uspešne.

Glumica, koja se zbog poslovnog projekta, nakon razvoda, sa sinom vratila u Srbiju, ne skriva da je srećna i ispunjena, a sudeći po novom angažmanu, u četrdesete će zakoračiti sa velikim uspehom na poslovnom planu.

Instagram

 

Svesna da je u privatnom, ali i poslovnom smislu dosegla zrelost, sa stilom je ispratila tridesete. 

Rođendan Marije Karan obeležen je intimnom proslavom u jednom restoranu, gde je u prisustvu najbližih prijatelja, sa voljenim i najvažnijim muškarcem u životu, sinom Markom Leom, oduvala svećice na torti.

Pročitajte: Story saznaje - Evo šta se dogodilo godinu dana nakon priče o razvodu Marije Karan!

Instagram

 

Novo životno razdoblje, kako je nedavno otkrila, dočekaće u gradu, kome se uvek rado i sa osmehom vraća.

- Povratak u Beograd je kao kad obučem neku staru majicu i osetim se kao svoj na svome - moj grad. Pored svega, Beograd je ipak, za mene najatraktivniji. Volim njegov duh i kad se vratim, prihvatim ga baš takvog kakav jeste i nastavljam tamo gde sam stala - rekla je glumica nedavno u intervjuu za "Lepotu i zdravlje".

Komentari (0)

Loading