Celebrity News

Šta joj se desilo? Elena Karaman širi sumanute teorije zavere o koroni i vakcinama (foto)

Elena Karaman svojim neobičnim životnim stilom, neretko iznenađuje domaću javnost. Pa ipak, nakon niza teorija koje u doba pandemije korona virusa, objavljuje na svojim društvenim mrežama, javnost nije mogla a da se ne zapita - Šta se desilo poznatoj dizajnerki enterijera?

Šta joj se desilo? Elena Karaman širi sumanute teorije zavere o koroni i vakcinama (foto)

U vreme kada je ceo svet stao i kada je, čini se, jedini način da planetarna pandemija popusti, masovna imunizacija i vakcinacija, Elena Karaman na svojim društvenim mrežama svakodnevno iznosi teroije protiv vakcinacije.

Izuzev javnog iznošenja svog stava, dizajnerka enterijera javno poziva narod da se ne vakciniše. 

Instagram

 

Sve češćim objavama na svom "Instagramu" Elena širi teorije zavere protiv vakcinacije, koje su u ovom trenutku, sticanja kolektivnog imuniteta, malo je reći, suvišne.

Poslednja objava na njenom storiju izazvala je mnogo pažnje, a Elena se našla na meti kritike i osude brojnih pratilaca.

Naime, Elena Karaman pristalica je jedne od teorija zavere, o čipovanju ljudi prilikom vakcinacije, a sada je na svom "Instagramu" objavila i navodni dokaz za svoje tvrdnje.

Pročitajte: EKSKLUZIVNO! Frka na Kosmaju - Elenu Karaman tužio prvi komšija!

Instagram

 

Ova objava pokrenula je brojne polemike, a mnogi pratioci dizajnerke enterijera, koja svojim postupcima u poslednje vreme sve više šokira javnost, mogli su sebi da postave samo jedno pitanje - Šta se desilo ovoj ženi i nazire li se kraj njenim teorijama?!

Komentari (0)

Loading