Celebrity News

Novi potez Duška Tošića svima otkriva kakav je zaista njegov i Karleušin brak! Ovo su detalji

Kuća Jelene Karleuše i Duška Tošića na Dedinju već je pravi mali raj, skriven od radoznalih pogleda. Luksuzna nekretnina iza visokih zidina krije oazu mira porodice Karleuša-Tošić, a sada su mir i tišina narušeni početkom radova na renoviranju, za koji par planira da izdvoji milion evra!

Novi potez Duška Tošića svima otkriva kakav je zaista njegov i Karleušin brak! Ovo su detalji

Pre dve godine pop zvezda Jelena Karleuša (42) i njen suprug, fudbaler Duško Tošić (36) postali su vlasnici impozantne nekretnine u Beogradu, za koju s izdvojili 2,5 miliona evra. Nakon potpisivanja ugovora o kupovini složili su se da je u njeno renoviranje potrebno uložiti još barem milion, a budući da oboje vole da eksperimentišu i prostor prilagode svom ukusu, to im nimalo nije teško palo.

Story

 

Zbog pandemije koronavirusa, sa sređivanjem porodičnog doma krenuli su tek nedavno, a spekuliše se da će samo za pevačicin garderober biti dato više od 50.000 evra. Četiri kupatila biće obložena najboljom italijanskom keramikom i sanitarijom, dok će za sobe njihovih mezimica Nike (11) i Atine (12) biti izdvojeno 100.000. Bračni par preokupiran je slatkim mukama, a jedva čeka da se radovi privedu kraju kako bi u vilu mogao da se useli.

 

Komentari (0)

Loading