Celebrity News

NEVEROVATNO: Posle nedelje pune skandala, Marina Gagić se oglasila i poručila svima kakav je muž i otac Darko Lazić

Raskid Marine Gagić i Darka Lazića - vest koja je u domaćoj javnosti odjeknula poput bombe, dobila neočekivani obrt!

NEVEROVATNO: Posle nedelje pune skandala, Marina Gagić se oglasila i poručila svima kakav je muž i otac Darko Lazić

Instagram

Nakon što su mediji preneli da je verenica Darka Lazića spakovala kofere i sa sinom Aleksejem napustila dom Darka Lazića u Brestaču, javnost je bila gotovo sigurna da je ljubavi došao kraj. Pisalo se da je Darkovo ponašanje u poslednje vreme naljutilo Marinu, koja je prvo postavila uslove, a kada ih njen emotivni partner nije uslišio, spakovala se i napustila ga.

Marina se pak, posle dva dana medijske pažnje, koja je bila usmerena na skandalozni raskid, oglasila, a ono što je otkrila bilo je sve, samo ne očekivano.

 

 

- Prvi i poslednji put se obraćam javnosti isključivo zbog toga što sam prinuđena da zaštitim svoju porodicu. Moj nevenčani suprug Darko i ja smo u savršenom porodičnom odnosu. Imamo divno dete koje odgajamo i vodimo računa o tome da ima lepo i srećno detinjstvo. Zbog našeg mira moram da reagujem na kojekakva nagađanja, spekulacije, govorkanja koja kruže po kuloarima, pa mediji na osnovu toga rekla - kazala kroje sebi priče - rekla je za "Kurir" pa dodala:

- Možda će neko da se razočara, ali u mojoj i Darkovoj zajednici je sve u najboljem redu. Funkcionišemo savršeno i nema razloga da mene koja nisam javna ličnost bilo ko od paparaca i medija uhodi dok obavljam osnovne životne obaveze. Nisam utučena, ni tužna ili neraspoložena. Mi živimo mirno i lepo kao i svaka druga porodica, a nesuglasice rešavamo kao i svi ostali ljudi. Darko je savršen suprug, otac i nas dvoje se lepo slažemo, volimo i poštujemo. Nema potrebe da nas bilo ko lovi i pravi priče od toga da sam se iselila iz porodičnog doma, kada je to laž. Normalno je da idem kod svojih roditelja, jer mi tako funkcionišemo od početka naše veze. Darko je pevač i poznaje dosta ljudi iz raznih sfera ljudskog društva, ali nikada nije bio umešan u nelegalne poslove, kriminalne grupe, a svaki prekršaj koji je napravio je i uredno platio. Naša porodica lepo funkciniše i želimo u miru da provedemo predstojeće praznike - rekla je Marina, i jasno stavila do znanja, da do raskida nije došlo, a da o svom nevenčanom suprugu misli samo najbolj.

Pročitajte: Zabrinjavajuće! Darko Lazić pucao iz pištolja nakon raskida za Marinom? Javnost u šoku

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading