Celebrity News

Pre Novaka bila je sasvim obična devojka: Evo čime se sve bavila Jelena Đoković

Prošlost Jelene Đoković, supruge svetskog prvaka u tenisu, javnosti je malo poznata. Skromna i prirodna, kakva je i danas, pre udaje za Novaka, Jelena je bila sasvim obična devojka, koja se korak po korak borila za svoju budućnost.

Pre Novaka bila je sasvim obična devojka: Evo čime se sve bavila Jelena Đoković

Jelena Đoković danas živi život iz snova, a pre udaje za Novaka, bila je poput svake druge devojke, skromna, jednostavna i borbena. 

Dok je studirala Jelena je radila različite poslove, kako bi olakšala roditeljima i zaradila za svoj džeparac. Danas je ta vredna i marljiva devojka izrasla u uspešnu poslovnu ženu i divnu suprugu i majku.

Jelena Đoković, koja dolazi iz skromne porodice, Javnosti je postala zanimljiva, kada se upustila u vezu sa Novakom. Ipak, o njenoj prošlosti ne zna se mnogo.

Pročitajte: Beauty tajna Jelene Đoković - Ovo baš nikad ne koristi!

Jelena je studirala ekonomiju i finansije na italijanskom fakultetu "Bokoni" u Milanu, a za ovaj prestižni fakultet, Novakova supruga dobila je stipendiju. Kako bi sebi olakšala studije u insotranstvu, Jelena je radila za džeparac, a malo ko zna da joj je jedan od prvih poslova bio u sportskoj kladionici.

– Nisam se dugo zadržala u kladionici i nakon toga bila sam promoterka nekih događaja. Mnogo toga sam radila i ništa mi nije bilo teško, sve je to za ljude  - ispričala je ona jednom prilikom.

Za vreme studija u Milanu, živela je u studenstkom domu, gde se dodatno naučila vrlini skromnosti.

Pročitajte: Bljesak iz prošlosti - Fotografija Jelene i Novaka koju javnost nikada nije videla!

Danas je Jelena Đoković direktorka fondacije koja se bavi prikupljanjem sredstava za pomoć siromašnoj deci u Srbiji. Ujedno, ona je i urednica magazina, a svoje stavove rado iskazuje i na svom blogu.

Komentari (0)

Loading