Celebrity News

Zavirite u dom glumice Miljane Gavrilović u kom je uskršnja euforija uveliko u toku (VIDEO)

Glumica Miljana Gavrilović s radošću svake godine dočekuje Veliki petak, jer tada do izražaja dolazi njen talenat za oslikavanje i dekorisanje.

Zavirite u dom glumice Miljane Gavrilović u kom je uskršnja euforija uveliko u toku (VIDEO)

Ukrašavanju jaja, koja će na dan Vaskrsa poslužiti ukućanima i gostima, vrlo je posvećena i voli da eksperimentiše, dodaje im sličice, dekupažira ih, oslikava temperama i flomasterima i na njih lepi komade farfale testenine….Mnoge tehnike je isprobala i dovela do savršenstva. Tokom godina je naučila i poneki trik, a jedan je nedavno podelila i sa nama.  Pred objektivom naše kamere glumica je prvo obavila proces brzog izbeljivanja jaja, a zatim ih ofarbala u svetle nijanse roze, tirkizno zelene, plave i ljubičaste. Kada je bojenje privela kraju iscrtavanje je prepustila svojim naslednicima Mioni i Vukadinu, koji su se poslužili flomasterima.

Pročitajte: Miljana Gavrilović: Spremam se za venčanje

Dramska umetnica, koja je simpatije publike pobrala ulogom pevačice u usponu, Zvezdane Anđelković u seriji “Folk”, Veliki petak obeležila je u svom domu u Zemunu, Vaskrs će, međutim, provesti sa decom i suprugom Milošem u vikendici na selu.

 

Komentari (0)

Loading