Celebrity News

Ispovest Vesne Dedić: Pomirila sam se s propalim prijateljstvima i činjenicom da za 30 godina karijere nisam skupila ni za stan (VIDEO)

Vesna Dedić otvoreno govori o ćerki Lenki koja je rešila da životni put nastavi u Holandiji, o pozadini prekida prijateljstva sa poznatom koleginicom Sanjom Marinković, kao i načinu na koji to iskustvo povezuje sa onim kada se razvodila od bivšeg muža.

Ispovest Vesne Dedić: Pomirila sam se s propalim prijateljstvima i činjenicom da za 30 godina karijere nisam skupila ni za stan (VIDEO)

Uvek direktna i bez dlake na jeziku, novinarka i voditeljka emisije "Balkanskom ulicom" i autorka dvanaest veoma uspešnih romana nikada nije dala dosadan intervju. Vesna Dedić (53) ovih dana privodi kraju i svoje trinaesto delo, ali osim što nam je otkrila detalje o onome što se priprema u njenoj kreativnoj kuhinji osvrnula se i na brojne tačke iz njenog privatnog života koji se poslednjih meseci našao u centru pažnje domaćih medija zbog prekida njenog dugogodišnjeg prijateljstva sa koleginicom Sanjom Marinković. Vesna je kraj te etape uporedila sa periodom razvoda od supruga Srđana Milojevića s kojim ima ćerku Lenku koja već četiri godine gradi život u Holandiji.

- Razvod svakog braka, ako ste iz njega dobili dete, je nešto veoma bolno i neizvesno, tu je uključeno mnogo strahova i odgovornosti. To su stvari o kojima nisam govorila u javnosti prvih pet ili šest godina od razvoda, već tek onda kada se sve sleglo. Što se tiče raskida jednog prijateljstva, ni tu ne bih nikada pričala protiv onog s kim sam bila u takvom odnosu. Sa mojom nekadašnjom prijateljicom izdešavale su mi se ružne stvari još pre godinu i nešto dana i tada o tome niko nije znao. Dogodila se afera u kojoj je narušen moj moralni i profesionalni kredibilitet i tek onda kada je postalo ugroženo sve ono što radim morala sam da odreagujem i o tome progovorim u javnosti jer su se pisale neistine - rekla nam je Vesna, a šta je još imala da poruči na ovu temu saznajte u video razgovoru koji smo vam pripremili.

Pročitajte: Fotografija Vesne Dedić stara preko dve decenije izazvala senzaciju: Da li je ovo moguće?

Komentari (0)

Loading