Celebrity News

Danijel je sin Suzane Jovanović iz prvog braka, a Saša ga je prihvatio kao svoje dete! Evo kako on izgleda (foto)

Sin Suzane Jovanović iz prvog braka, Danijel, jedan je od najvećih razloga, zbog kog Suzana obožava svog supruga Sašu Popovića.

Danijel je sin Suzane Jovanović iz prvog braka, a Saša ga je prihvatio kao svoje dete! Evo kako on izgleda (foto)

Suzana Jovanović u braku sa Sašom Popovićem dobila je ćerku Aleksandru koja se baš kao njen sin iz prvog braka ne pojavljuje u javnosti.

Brak Suzane Jovanovića i Saše Popovića važi za jedan od idiličnijih brakova, a jedan od glavnih razloga njihove idilične sreće je Sašin odnos sa Suzaninim sinom, o kome je pevačica neretko govorila.

Pročitajte: Saša Popović nije žalio para - Sve za moju Suzanu

 

 

- Kada smo se njegov otac i ja razveli, imao je sedam meseci tako da on nije ni znao šta se dešava. Nikada mu nisam govorila ništa protiv oca, smatram da će Bog svima nama da sudi jednog dana i da će svako dobiti ono što je zaslužio u životu. Imali smo tu sreću, ili nesreću, da Danijelov otac uopšte nije pitao za njega. Tek kada je Danijel krenuo u osnovnu školu, njegov otac se setio da nazove i pita za zdravlje sina. Sa druge strane, ni Danijel nije pitao za oca, jednostavno nije osetio potrebu. Moj sin i ja smo prijatelji, on zna da može uvek da računa na mene i Saleta- rekla je tada Suzana za "Stil magazin".

Teška priča o Danijelovom detinjstvu ipak je dobila srećan kraj, a Suzana kaže da su njih dvoje imali zaista mnogo sreće što su upoznali Sašu i što je on Danijela prihvatio sa toliko ljubavi.

Pročitajte: Supruga Saše Popovića ne krije šta misli - Nije pravedno da se pevačice iz rijalitija porede s našom decom

Grand printscreen

- Reč očuh zvuči zaista jezivo, ali u našoj porodičnoj situaciji je potpuno drugačija atmosfera. Sale je nebrojeno puta u društvu rekao za Danijela - „Kao da je moj sin, žao mi je što mu ja nisam pravi otac". Veoma je ponosan na njega i u studiju rade zajedno. Ako muškarac nečim može da vas „kupi” u životu, onda je to kada prihvati vaše dete iz prvog braka. To je bolje nego da sam dobila sedmicu na lotou. On uopšte ne razdvaja Aleksandru i Danijela. Oboje su naša deca - rekla je ona i istakla da su osećanja obostrane i da Danijel Sašu voli sa podjednakom ljubavlju.

 

Komentari (0)

Loading