Celebrity News

Momci su za njom uzdisali: Ovako je Maja Volk izgledala na pragu tridesetih (FOTO)

Fotografija Maje Volk iz 1987. godine postala je prava senzacija na "Instagramu"...

Momci su za njom uzdisali: Ovako je Maja Volk izgledala na pragu tridesetih (FOTO)

Maja Volk svojom pozitivnom energijom šalje poruku da je u duši mlađa nego ikada, ali je sa pratiocima na društvenim mrežama poželela da podeli i kako je izgledala na pragu svojih tridesetih.

Objavila je fotografiju i na društvenim mrežama izazvala lavinu komentara. Komplimenti su se samo nizali, a mnogi su bili i na račun sadašnjeg Majinog izgleda.

Pročitajte: Maja Volk - Mojih prvih šezdeset

- Tada mlađa, sada lepša. Bravo! - jedan je u moru komentara ispod fotografije.

Maja Volk, koja je posle veridbe sa emotivnim partnerom Nikosom Gusgunisom trebalo da stane i na ludi kamen, nedavno je za naš magazin otkrila da je ljubavi ipak došao kraj:

- Nikos je i ranije bio usamljen, ali sada su ga dotukli izolacija i karantin. Zbog korone, grčke vlasti su uvele takve mere da mu je zabranjeno da vidi majku, ćerke, ne sme da ide izvan svoje okoline, čak ni na plažu, samo do apoteke, prodavnice hrane i da izvede psa. Od početnog ogorčenja, sve je eskaliralo u neprestani gnev, a to se pojačalo uplitanjem njegove porodice i protivljenjem bilo kakvoj pomisli na mogući brak sa mnom - rekla nam je tada, pa ipak, uživa u odrastanju unuka Luke i uprkos svemu još uvek ne skida osmeh sa lica.

Komentari (1)

Loading
Majka

10:37 04.05.2021

Poznata grčka priča Sve je ok do potpisa Ko te pita za osecanja, važno je da novac ne dele ni sa kim Katastrofa koji su oni materijalisti