Celebrity News

ŠOK! Novi detalji raskida Marine i Darka Lazića: Bila je uz njega u najtežim trenucima, a on je prevario?!

Raskid Marine Gagić i Darka Lazića postao je najkomentarisanija vest poslednjih dana, ipak, Marina se javno oglasila, stavila tačku na nagađanja, o Darku rekla sve najlepše, a onda su isplivali novi detalji i priča je ponovo dobila preokret.

ŠOK! Novi detalji raskida Marine i Darka Lazića: Bila je uz njega u najtežim trenucima, a on je prevario?!

Kako izvor blizak paru tvrdi, jedan od prvih razloga velike svađe Marine Gagić i Darka Lazića, bile su sumnje koje pevačeva verenica gaji, da je on vara, a koje su kasnije, prema rečima izvora, opravdane i porukama koje je u njegovom telefonu pronašla.

- Darko je nedavno u selu sreo bivšu devojku sa kojom se kratko zabavljao. Ona ga je ostavila, što je tada povredilo njegovu sujetu, i kada ju je ponovo video, poželeo je da je smuva. Posle susreta je počeo i da je proganja. Stalno joj šalje poruke, a jednu od prepiski videla je i Marina - kaže izvor blizak pevaču za "Informer".

Pročitajte: Definitivno je kraj - Raskinuli Darko Lazić i Marina Gagić

Kako dalje navodi, Marina je videvši poruke spakovala sebe i malog Alekseja i napustila porodičnu kuću u Brestaču.

- Marina je pobesnela kada je videla da se njen verenik dopisuje sa bivšom devojkom. On se čak nije potrudio ni da obriše te poruke. Odmah je pokupila najosnovnije stvari i bebu i otišla u porodičnu kuću svojih roditelja. Kod njih je bila za vreme praznika, iako ju je Darko molio da se vrati kući. On je dolazio u Pećnice, ubeđivao je da se vrati kući, ali Marina nije htela ni da čuje za to. Obećavao joj je da će se promeniti, da je više neće lagati, da će se javljati na telefon, ali ona je ostala neumoljiva - rekao je izvor i dodao da je Marina izgubila poverenje u svog verenika.

Pročitajte: Marina Gagić i Darko Lazić sukobili mišljenja - na koga liči Aleksej?

- Uvek ima glupe izgovore za svoje postupke. Ne dođe kući po dva-tri dana, a onda je slaže da je radio, da mu se ispraznila baterija. Ona je dugo padala na te njegove priče, ali sada je baš ljuta. Poznajući ih, verujem da će mu oprostiti i muvanje sa tom devojkom, ali zasad ne popušta - kaže izvor i dodaje da nada za pomirenje ipak postoji.

Komentari (0)

Loading