Celebrity News

Zbog njega je pobegla od kuće i udala se sa 17 godina: Ovako izgleda prvi muž Emine Jahović (foto)

Prvi muž Emine Jahović, kome je sudbonosno "da" rekla sa 17 godina, danas je pravi dasa...

Zbog njega je pobegla od kuće i udala se sa 17 godina: Ovako izgleda prvi muž Emine Jahović (foto)

Andreja Damnjanović

Emina Jahović, o čijem se braku sa turskom muzičkom zvezdom, Mustafom Sandalom, i danas priča, pre njega bila je udata za Aladina Đulovića i to kada je imala svega sedamnaest godina.

Pevačica je svog prvog muža upoznala u rodnom Novom Pazaru, a brak je potrajao svega nekoliko meseci.

- Udala sam se sa 17 godina, razvela sa 18, i sve to sam radila samo iz ljubavi i ni zbog čega drugog, sve je to gnusna laž, ništa nije bilo iz koristi - rekla je jednom prilikom Emina Jahović.

Pročitajte: Pogledajte kako izgleda luksuzna kuća u Novom Pazaru koju je Emina Jahović ustupila turskom konzulatu!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

Prvi svekar Emine Jahović, svojevremeno je pričao da je za njegovog sina Emina pobegla, a da je po sredi bila velika ljubav:

- Kada su se njih dvoje upoznali, Emina je tada pobegla od kuće da bi se udala za njega, a onda su zajedno otišli za Ulcinj. Ja sam tamo imao neki stan i njih dvoje su otišli tamo bez ičijeg pitanja. Pustio sam ih da vidim dokle će, iako sam se protivio toj vezi - rekao je Rustem i dodao:

- Problem je nastao kada je ona smislila da se bavi pevanjem. Njena majka je došla kod mene i rekla mi: “Rusteme znaš da Emina jako voli da peva”. Ja sam joj rekao da može pevati za svoju dušu, ali kada je ona odlučila da to ne bude samo amaterski, moj sin nije želeo ženu koja neće stalno biti kod kuće. Razmislio je i odlučio se za svoju porodicu. Njihov brak je trajao šest meseci i tada se sve završilo.

Facebook printscreen

 

- On sada ima ženu i troje djece, on i ja vodimo veliku i ozbiljnu firmu. Kao što vidite imamo sve za opremanje stanova i kuća - prenosi "Tračara".

Komentari (0)

Loading