Celebrity News

Razvod na pomolu! Đole Đogani UHVAĆEN U PREVARI, ljubio se sa ljubavnicom u automobilu! Vesna očajna (VIDEO)

Đole Đogani uhvaćen u prevari - bruje domaći mediji, a da sve nije samo trač, dokazuju i paparaco snimci na kojima se Đole Đogani u autu ljubi sa nepoznatom ženom.

Razvod na pomolu! Đole Đogani UHVAĆEN U PREVARI, ljubio se sa ljubavnicom u automobilu! Vesna očajna (VIDEO)

Đole i Vesna Đogani već godinama važe za jedan od najstabilnijih parova domaće javnosti. Njihova veza traje već dve decenije, a dvoje preslatke dece došli su kao kruna njihove ljubavi. Ipak, čini se da je bračna idila sada prekinuta.

Najpopularnijeg densera devedesetih, ekipa emisije "Paparaco lov" uhvatila je kako se ljubi sa nepoznatom ženom u svom autu. Naime, snimak je cenzurisan, pa je teško zaključiti o kome je tačno reč, ali ekipa pomenute emisije navodi:

- Šokantno otkriće, poznati pevač uhvaćen na delu sa drugom ženom. Poljupci za koje su mislili da niko nikada neće videti, a videće ih ceo Balkan. Svi su govorili da je jedan od najvernijih na estradi, ali naši snicmi govore drugačije.

Pročitajte: Fotografija Vesne Đogani pokrenula lavinu komentara0: Ovo nisi ti!

Nakon pomenutog snimka, koji je u domaćim medijima izazvao senzaciju, na "Instagramu" se oglasila Vesna, svojom novom objavom, pevačica je pokušala da ignoriše navode medija, ipak, njeni pratioci nisu mogli, a da ne postave nekoliko pitanja.

Na ta pitanja Vesna ne samo da nije želela da odgovori, već je odabrala da ih obriše i celokupnu situaciju potpuno izignoriše.

Kako se denser još uvek nije oglasio, ostaje da sačekamo kako bismo saznali pravu istinu.

Komentari (0)

Loading