Celebrity News

Ovo stvarno nismo očekivali: Pomirili se Sonja Vuksanović i Željko Šašić

Željko Šašić pomirenje sa Sonjom objavio je "na sva zvona", a onda se oglasila i pevačeva bivša supruga...

Ovo stvarno nismo očekivali: Pomirili se Sonja Vuksanović i Željko Šašić

Željko Šašić, koji sa bivšom suprugom Sonjom godinama nije bio u najboljim odnosima, ovoga puta otkrio je za domaće medije da su njih dvoje posle dužeg vremena sukob ostavili iza sebe i obnovili kontakt.

- Sonja i ja smo se razveli pre više od deset godina i svašta se pisalo na ovu temu. Jedno vreme nismo bili ni u kakvom odnosu, nismo komunicirali, prosto za time nije bilo potrebe. Sada smo se pomirili, možete i da je pozovete da je pozdravite od mene! Mada, verujem da će ona da slaže i da kaže da to nije istina. Uvek mogu da sednem na piće s njom, nikad nisam imao s tim problem. Bivši supružnici uvek treba da budu u dobrim odnosima, ne vidim razlog da ne bude tako. Svakako na mom emotivnom planu se nešto drugo dešava, uvek ima neke akcije, sve je u redu, ne treba da brinete - rekao je pevač za "Srpski Telegraf", a onda je ovu njegovu izjavu prokomentarisao i Aca Lukas, koji je svoj brak sa Sonjom takođe okončao, ali je sa njom ostao u dobrim odnosima.

Ata Images

 

- Zašto bi Sonja krila od mene da se pomirila s njim? Zvao sam je sada da joj ispričam šta je rekao. Morao sam da je pozovem da joj upropastim dan, znam da se oko takvih stvari nervira kad joj pomenem bivšeg - prenosi reči Ace Lukasa "Alo".

- Doduše, nije toliko strašno to što je Željko ispričao. I ja ne pričam sa Sonjom o tome da li sam i koliko u kontaktu s mojim bivšim suprugama i devojkama. Šta to ima nju da zanima, žena gleda svoja posla. Normalno je i da ona i Željko ostanu u kontaktu, bivši su supružnici, nije to strašno, mada verovatno bih znao da se viđaju. Sve mi je ovo malo smešno – zaključuje Lukas.

Pročitajte: Aca Lukas tvrdi da nije švaler - Sonju volim i dalje!

Andreja Damnjanović

 

Nakon što su njeni bivši muževi dali svoj stav i sud o pomirenju sa prvim od njih, oglasila se i Sonja i stavila tačnu na ovu višegodišnju "farsu":

- Sa Željkom se dugo nisam ni čula ni videla. Mora da me je pomešao s nekom drugom Sonjom.

Komentari (0)

Loading