Celebrity News

Lepotica na majku: Ćerka Maje Nikolić danas je razlog velike sreće svojih roditelja (foto)

Ćerka Maje Nikolić, Tea odrasla je u pravu lepoticu. Danas je ona veliki povod za slavlje i sreću svojih roditelja, a ponosna mama Maja, obratila joj se dirljivom porukom...

Lepotica na majku: Ćerka Maje Nikolić danas je razlog velike sreće svojih roditelja (foto)

Voditeljka Maja Nikolić poznata je po tome što svoju intimu čuva skrivenu od radoznalih pogleda. Sa suprugom Aleksandrem u srećnom je braku godinama, a njega i njihovo troje dece čuva samo za sebe, kako bi svakodnevno uživala u nepomućenoj porodičnoj sreći.

Ipak, delić svoje privatnosti ponosna mama danas je podelila sa javnošću. Naime, njenoj najstarijoj ćerki, Tei, danas je osamnaesti rođendan, a voditeljka je ćerku u svet odraslih ispratila emotivnom porukom:

 

 

- Sve sto ljubimo stvorili smo sami, kazao je Dučić. Danas je 18. rođendan mojoj Tei. Stvorili smo je iz najlepše ljubavi, i ta ljubav blista iz njenog osmeha i njenih očiju. Stvorila je i ona nas. Stvorila je majku i oca. Stvorila kao ljude koji imaju smisao veći od života, kojima srce puca od ponosa kada vidimo kakva predivna osoba je postala. Danas slavimo Tein rođendan, a tata i ja primamo cestike punog srca - napisala je Maja uz fotografiju svoje prvenice.

Pročitajte: Maja Nikolić objavila fotografiju bez šminke, komentari ne prestaju da pljušte!

 

 

Maja i Aleksandar, Tei, koja je od majke nasledila neizmernu lepotu, prirediće nezaboravno slavlje, u skladu sa epidemiološkim merama, a za život su joj već dali najlepši poklon, skromnost, dobrotu i nesumnjivo, dobro vaspitanje.

Komentari (0)

Loading