Celebrity News

Novac, suze i izdaja: Otkriveni detalji suđenja Emine i Mustafe

Emina Jahović - tužba je spremna! Mediji prenose da je pevačica rešena da na sudu raščisti dugovanja koja prema njenoj deci ima njen bivši suprug Musta

Novac, suze i izdaja: Otkriveni detalji suđenja Emine i Mustafe

Ćem Talu

Mustafa Sandal, bivši suprug Emine Jahović, tražio je od suda smanjenje alimentacije, jer je u finansijskoj krizi zbog pandemije korona virusa, prenoseturski mediji.

Turski mediji pišu da Mustafa Sandal već 26 meseci sinovima Jamanu i Javuzu nije dao ni evro, zbog čega Emini Jahović duguje čak 73.580 evra.

Pročitajte: Emina Jahović i Mustafa Sandal - Mama i tata se igraju rata

 

- Emina i Mustafa su tvrdili da su ostali prijatelji posle razvoda 2018. godine, sve dok Emina nedavno nije tužila Mustafu zato što nije plaćao alimentaciju! Sandal je posle razvoda pristao da za decu mesečno daje 1.130 evra, ali i da plaća radnike na njihovom imanju - vozača, baštovana, skipera... Za te troškove je tad namenio 1.700 evra mesečno. Međutim, sve to je plaćao samo prvih nekoliko meseci i odjednom je prestao! Stoga do sada Emini za alimentacije duguje 29.380 evra, a za plate radnicima 44.200 evra - rekao je dobro obavešten izvor za medije.

- Emina je poludela što Mustafa ne brine o njihovim sinovima, pa ga je tužila. On se na sudu pravdao da je u velikoj finansijskoj krizi zbog korone i tražio je da mu smanje alimentaciju. Videćemo šta će sud odlučiti - dodao je izvor.

Pročitajte: Emina Jahović priznala - Nisam prebolela krah braka!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Emina je sa druge strane rekla da o Mustafi ne želi da priča, a onda se predomislila:

- Ako jednog dana njegova finansijska situacija bude loša, radiću i za njega. Ali znam da sada nije u krizi! Verujem da će pobediti pravda. Ne borim se na sudu samo za sebe, već za sve žene koje su u sličnoj situaciji - rekla je turskim medijima pevačica.

Komentari (0)

Loading