Celebrity News

Osvojila Ivana Ivanovića, rodila mu ćerku a uspela da ostane anonimna: Evo ko je Anja Petrović! (FOTO)

Devojka Ivana Ivanovića, lepa Anja Petrović rodila je Lolu i sa autorom emisije Ivanom zasnovala porodicu, koja uživa u svakom zajedničkom trenutku. Ipak, Anja je odabrala da za javnost ostane nepoznata, zbog čega je medijima postala izuzetno interesantna.

Osvojila Ivana Ivanovića, rodila mu ćerku a uspela da ostane anonimna: Evo ko je Anja Petrović! (FOTO)

Aleksandar Krstović

Anja Petrović upustila se u ljubavnu priču sa Ivanom Ivanovićem pre pet godina, a sve je počelo kada su se preko zajedničkih prijatelja upoznali i ludo se zaljubili.

Anja je ipak izabrala da javnosti ostane nepoznata, a Ivana je zavolela svim srcem. Iako o svojoj vezi nije govorio često, Ivan je jednom prilikom otkrio da je njegova devojka prava heroina.

story

 

- Užasno je teško biti sa mnom! Divim se svojoj devojci. Potpuno sam ozbiljan kad kažem da je ona pravi heroj. Sama činjenica da radim ovaj posao dovoljno je komplikovana, a na to dodaj moj karakter, pa moju istoriju – iza sebe imam brak, ćerku… Sve to i te kako utiče na vezu - istakao je jednom prilikom on.

Devojka Ivana Ivanovića rodom je iz Topole, a o detaljima njihove veze malo toga se zna. Pisalo se da je voditelj upoznao Anjinu porodicu posle par meseci veze i da su ga sjajno prihvatili.

Pročitajte: Porodila se devojka Ivana Ivanovića!

story

 

Ivan Ivanović nikada nije krio da svoju ljubav želi da zadrži samo za sebe, a Anja mu je u tome pomogla, jer je svojevremeno izbrisala sve naloge na društvenim mrežama.

Danas je ona ponosna mama male Lole i posvećena partnerka jednog od najgledanijih autora i voditelja u Srbiji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Ivanović (@veceivan)

 

Komentari (0)

Loading