Celebrity News

U domu Saše Miloševića Mareta: Narodski rečeno ja sam se udao (foto)

Dom Saše Miloševića Mareta smešten je u prizemlju stambene zgrade na Dorćolu i poseduje predivnu baštu. Malo ograđeno dvorište s pogledom na Savu oaza je mira kompozitora i njegove supruge, čuvene violinistkinje i koncertmajstora Ksenije. Na tom mestu skladni par pre osam godina se venčao, a ubrzo je tu, uz prisustvo najužeg kruga prijatelja i članova porodice, obeležio i krštenje sina Vanje.

U domu Saše Miloševića Mareta: Narodski rečeno ja sam se udao (foto)

Stalni član žirija muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno" u šali voli da kaže da su on i njegova izabranica prave "kućne buve", koje mnogo vremena  provode u svom domu, stoga su ga vrlo pažljivo i s puno ljubavi uredili. 

- Ovo je Ksenijin stan koji joj je još davno kupio otac. Na početku ona je tu živela sa sestrom, potom sa drugaricom, a onda sam došao ja i, što bi se narodski reklo, udao se. (smeh) Dosta smo razmišljali da promenimo lokaciju, ali Ksenija radi u Beogradskoj filharmoniji koja se nalazi dve ulice od nas, pa je ovo trenutno najbolje rešenje – priča Mare s osmehom.

Pročitajte: Saša Milošević Mare - Suprugin i moj odnos krunisan je dolaskom sina

Luka Šarac

 

Terasa i dvorište na koje se izlazi iz dnevnog boravka deluju divno, ali su, prema rečima domaćina, funkcionalni samo tri meseca godišnje.

- Nažalost, ne možemo baš uvek da sedimo ovde zbog komaraca i zato što nije sunčana strana. Volimo leti da tu popijemo jutarnju kafu. Mnogo radimo, tako da je to jedino što jedno drugom od zajedničkih aktivnosti na dnevnom nivou možemo da garantujemo, sve ostalo podređeno je našim profesionalnim obavezama, pa koliko nam one dopuste, toliko se i razmašemo. Sa prijateljima uglavnom se viđamo u hodu, spontano i neplanirano, jer drugačije ne možemo – objašnjava kompozitor.

Luka Šarac

 

Milošević tvrdi da nije tipičan Balkanac kada je reč o sređivanju doma već ume da odmeni suprugu kada je to neophodno.

- Nije mi stran nijedan posao. Možda nisam uvek dovoljno koncentrisan za kućne poslove, ali volim da kuvam. Često ženu umem da iznenadim lepom večerom uz supicu, pogotovo kada vidim da po ceo dan radi i da će joj to baš prijati – govori o svom romantičnom duhu Milošević i ističe kako je srećan što tu svoju stranu ima s kim da podeli.

- Ksenija i ja prvenstveno smo najbolji prijatelji, a uzajamno poverenje i podrška na kraju uvek daju najbolji rezultat. Svesni smo koliko malo vremena imamo jedno za drugo i činimo sve da to promenimo - kaže Mare.

Pročitajte: Ksenija Milošević - Tata je otišao srećan, bio je čovek koji je neverovatno voleo život

Luka Šarac

 

On u svojoj porodici ne trpi tenziju i svađe, što potvrđuje i njegova supruga, koja mu je po tom pitanju veoma slična.

- Ako postoje nesuglasice, rešavamo ih razgovorom, bez mnogo sujete i negativnih strasti. Kada je vreme za to, ponešto i precutimo, ali pre ili kasnije povede se priča koja razrešava svaki naš problem – zaključuje on.

 

Komentari (0)

Loading