Celebrity News

Otkriveno ko je ljubavnica Đoleta Đoganija! Svi su iznenađeni njenim izgledom (foto/video)

Ljubavnica Đoleta Đoganija, za koju je malo ko mogao verovati da postoji, s obzirom da Vesna i on već dve decenije važe za jedan od omiljenih parova na domaćoj javnoj sceni, nije mogla ostati neprimećena, nakon što je u domaćim medijima kao bomba odjeknuo video na kome se jasno vidi da Đole razmenjuje nežnosti sa nepoznatom ženom.

Otkriveno ko je ljubavnica Đoleta Đoganija! Svi su iznenađeni njenim izgledom (foto/video)

Ekipa emisije "Paparaco lov" uhvatila je najpoznatijeg densera 90-ih u nezgodnom trenutku i od tada o njemu ne prestaje da se piše.

Naime, Đole Đogani viđao se sa javnosti nepoznatom ženom, i sve je izgledalo kao da je reč o poslovnim susretima, tvrdi ekipa pomenute emisije, ipak, poljubac, koji nije izmakao njihovom objektivu, otkrio je da Đole Đogani, koji je važio za uzornog muža, vara Vesnu.

Pročitajte: Razvod na pomolu! Đole Đogani UHVAĆEN U PREVARI, ljubio se sa ljubavnicom u automobilu! Vesna očajna (VIDEO)

youtube printscreen

 

Ono što je javnost šokiralo je činjenica da žena sa kojom je Đole uhvaćen nije atrkativna poput Vesne i njegove bivše supruge Slađe, kao ni trendi žena.

youtube printscreen

 

Reč je, bar bi se po snimcima moglo zaključiti, o ženi starijoj od Đoleta, odevenoj korporativno i sa merom.

Kako "Blic" saznaje reč je o porodičnoj prijateljici, koju par poznaje već 20 godina.

- Njih dvoje se znaju preko 20 godina i ona vodi Đoletove poslove, tačnije sve što je vezano za njihovu muzičku grupu. Jedno je vreme radila dizajn za CD omote. Oni su dugogodišnji porodični prijatelji.

Da do poljupca nije došlo, mnogi bi ovu aferu smatrali kao još jedan medijski trač, ipak, verujemo da su snimci pomutili bračnu sreću para, a da je Vesna, koja je na naše pozive ostala nedostupna, slomljena i povređena.

Ipak, kako se par Đogani još uvek nije oglasio, ostaje da strpljivo sačekamo njihovu stranu priče.

 

Komentari (0)

Loading