Celebrity News

Danas slave šest godina braka! Ovo je zgodni doktor koji je oženio Vjeru Mujović (foto)

Vjera Mujović i njen izabranik, nemački doktor Štefan Prajs danas obeležavaju šestu godišnjicu skladnog braka. Od momenta kada su se jedno drugome zavetovali na večnu ljubav, glumica i ugledni lekar interne medicine žive na dve različite adrese ali to nimalo ne ugrožava njihov odnos, baš naprotiv, vole se kao prvog dana.

Danas slave šest godina braka! Ovo je zgodni doktor koji je oženio Vjeru Mujović (foto)

Bračni par koji se upoznao u avionu, svega tri meseca od početka zabavljanja se verio u Palermu. Godinu dana kasnije venčao se na letu od Beograda do Istanbula, a tri dana kasnije usledila je organizacija crkvenog venčanja, kao i svadbeno veselje u restoranu "Kalemegdanska terasa".

- Pošto je Štefan polu-Nemac, polu-Škotlanđanin protestantske, anglikanske veroispovesti nije bilo problema da se venčamo u pravoslavnoj crkvi. Odlučili smo se za Sabornu, a vrlo interesantno je da je pored naša dva popa prisustvovao i sveštenik iz Sremskih Karlovaca koji je obred obavio na nemačkom. Štefan je po svojoj tradiciji nosio kilt, ja belu haljinu dizajnera Igora Todorovića, dok mi je lice prekrivao veo od španske čipke, koju mi je poklonila kumina baka.

Pročitajte: UPOZNALI SE U AVIONU, A NA ISTOM MESTU SE I VENČALI - Ljubavna priča naše glumice je KAO NA FILMU

 

Vjera i Štefan dele strast prema putovanjima i tvrde da je njihova ljubav jedno uzbudljivo putešestvije. 

- Mislila sam da sam ja najveća svetska putnica, ali Štefan je pravi globtroter. Način na koji to radi zaista je fascinantan i asketski. Bio je na mnogo izazovnijim mestima od mene: Nigerija, Paragvaj, Bolivija, Mauricijus, Iran... Naravno, ne pominjem poznate evropske destinacije. Uz to, on se bavi i kanjoningom, a na srpskom kaže: Volim da se pentram - šaljivo je prokomentarisala ona.

 

 

Šarmantna glumica brak posmatra iz svog ugla i veruje da je ljubav njegova suština. 

- Ako ljubavi nema, onda je to neka računica, što mene ne zanima. Hoću da volim, da razumem i da budem uz tog čoveka, naročito u trenucima dok me nervira, kad je tvrdoglav ili radi nešto što mi se ne dopada. Lako je biti zadovoljan i voleti kad je sve onako kako ste zamislili, dok vas slušaju, dobijate poklone i avionske karte, ležite na plaži i brčkate se. Mene zanima onaj osećaj sigurnosti koji podrazumeva da će neko biti pored mene i kada budem prastara, ružna, a možda i debela. Štefan me osvaja svojom posvećenošću, nesebičnošću, podrškom i ludostima prema meni, dobrotom, dobročinstvima i duhovitošću prema drugima. Ništa mu i nikad nije teško. Nije mu problem da uđe u kola ili u avion samo da bismo se videli na nekoliko sati. Tako me je svojevremeno iznenadio u Cirihu na putu za Južnu Afriku. Trebalo je da čekamo pet sati na aerodromu, a on je došao da me vidi i odvede na ručak - rekla je ona.

Komentari (0)

Loading