Celebrity News

Nije je sramota: Fotografija Viktorije Bekam na početku karijere šokirala fanove

Autor: | 07/05/2021

Fotografija Viktorije Bekam iz perioda kada je bila "spajsica" njene obožavatelje je ostavila bez teksta.

Nije je sramota: Fotografija Viktorije Bekam na početku karijere šokirala fanove

Karijera Viktorije Bekam na prvi pogled izgleda beskprekorna, od kako se pojavila na sceni kao članica “Spice girls” i sada kao modna dizajnerka intrigira javnost jer je uvek na “korak ispred svih” i stilizovana bez greške, bilo koja prilika da je u pitanju.

Da nije uvek bilo tako, pokazala nam je fotografija koju su nedavno “iskopali” verni fanovi. Fotografija Viktorije iz 90-ih godina prošlog veka šokirala je obožavatelje jer izgleda neprepoznatljivo.

Tanke obrve i iscrtane usne su tada bile su njen omiljeni trendi izgled, a kako na taj period gleda "Posh spice" sada, postavlja se pitanje.

Bruklin (21), Romeo (17), Kruz (15) i devetogodišnja Harper Bekam vole da gledaju mamine papraco slike iz "mladih dana" i često komentarišu kako je “mama bila kul tada”. Na šta Viktorija odgovara: - A sada nisam kul?

Pročitajte: Viktorija Bekam - Neću dozvoliti da moja deca sede kod kuće i lenčare!

 

Ime Vikotrije Bekam je od nedavno je postalo veliko i u industiji lepote jer je lansirala svoju kolekciju šminke pod nazivom “Beauty in Motion” pa su se svi pitali kako komentariše njen nekadašnji izgled i da li je sramota njenih tankih obrva.

- Ne, nije me sramota, šminkali su nas najbolji "make up" umetnici u to doba. I to što sam imala tanke obrve je sve deo putovanja koji me dovodi do ovog momenta, do mene gde sam sada.


- Nikad me nije bilo sramota kakva sam bila kada sam bila devojka. Kada se pogledam tada, pomislim, mladost je toliko lepa, zaista ne treba da vas muči kako izgledate. Treba da se osećate slobodno i da ekperimentišete, da kroz zabavu shvatite šta vam odgovara, a šta ne. Probajte različite trendove da bih zaključili šta vam najbolje stoji.

Pročitajte: Prva fotografija na kojoj se Viktorija Bekam smeje šokirala svet! (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Spice Groove (@spicy_groove)

- Kada sam bila članica benda skoro svaki dan smo nastupali i toliko su nas šminkali da je bilo dana kada smo celu paletu senki imale na svom licu, to je bilo iscrpljujuće - poručila je ona.

-Nije nas bilo briga, oblačile smo šta god smo želele i postavljale trendove jer se nismo plašile svojih grešaka.

Poruka koju su “Spice girls” često isticale u svojim pesmama jeste da je u redu biti različit i prihvatiti sebe, inspirisala je i slavnu Bijonse.

- Pre nekoliko godina kada sam srela Bijonse rekla mi je da su je "Spice girls" motivisale da jasno kaže šta želi i da bude ponosna na to što jeste. Kada to ona kaže, to je zaista nešto – rekla je Viktorija za podkast “Dear Media Breaking Beuty”.

Komentari (0)

Loading