Celebrity News

Žestoki momci, sportisti i tatini sinovi... Kako su propali svi brakovi Elene Karić

Bivši muževi Elene Karaman, koja je svojevremeno važila za jednu od najatraktivnijih žena Beograda, važili su za velike šmekere, pa ipak, njihovi brakovi sa ćerkom Verice Rakočević bili su burni i ne dugog veka.

Žestoki momci, sportisti i tatini sinovi... Kako su propali svi brakovi Elene Karić

Elena Karaman svojevremeno važila je za jednu od najfatalnijih žena, koja je hodala beogradskim ulicama, pa nije ni čudo što u svojoj biografiji beleži burnu emotivnu prošlost.

Kada se beogradska "femme fatale" početkom devedesetih udala za Predraga Peđu Mijatovića sve je delovalo kao ljubavna priča, koja će se završiti "happy end-om", ipak nije bilo tako.

Iako su iz ljubavi dobili sinove Luku i Andreja, brak su okončali burno 2001. godine, a skandali, koji su obeležili njihov odnos završili su u medijima. Tada se pisalo da je Elena predragovom saigraču iz Valensije rodila ćerku, dok ju je on varao sa manekenkom Karen Mulder.

Borba za starateljstvo bila je opaka, a Elena je Peđu tužila da ne plaća alimentaciju. 

Kada se od Peđe zvanično razvela, Elena je otpočela vezu sa kontroverznim biznismenom Andrijom Draškovićem, kome je rodila sina Matiju. Kada je on zbog ubistva završio u zatvoru, Elena je svedočila u njegovu korist, ali ljubav nije opstala.

Nedugo zatim upoznala je Jugoslava Karića, sa kojim je imala najlepši brak i najdužu emotivnu priču. Sedam godina mlađi Jugoslav, bio je opčinjen Elenom i uprkos negodovanju porodice Karić, 2005. godine odveo ju je pred oltar. Sin Simon došao je kao kruna ljubavi.

Pročitajte: Da li je ovo zaista on? Jugoslav Karić se tokom razvoda ugojio do neprepoznatljivosti, evo kako sada izgleda! (foto)

- Sa Jugoslavom sam se upoznala slučajno, na proslavi BK televizije. Nisam imala pojma ko je on, pa sam rekla: „Što je dobar ovaj dasa“. I to je bio jedini muškarac za koga sam ja pitala: „Кo je to“. Upoznali su nas zajednički prijatelji. Tu su najviše provodadžisali uporni i neumorni Goran Karić i Ivana Mišković. Krili su da je Jugoslav mlađi od mene sedam godina. On me nije lagao da bi kasnije bio „čist“, samo mi je sve prećutao. Kasnije se pravdao: „Pa da sam ti rekao odmah, ti bi rekla: "Мali, pali! A ovako, kasnije, kada prorade emocije, ne možeš tek tako da me pustiš!“ I bio je u pravu, tada je već bilo kasno – već sam se upecala! Nije mi bilo svejedno kada sam saznala koliko je mlađi. Danas mi to ne smeta, on je zreo i ozbiljan čovek. Ja sam ta koja je često detinjasta - govorila je ona svojevremeno.

Ipak, pre nešto više od godinu dana počela su šuškanja da je Elena u romantičnoj vezi sa dugogodišnjim prijateljem, fotografom Dušanom Reljinom, što je bio jedan od glavnih povoda za razvod od Jugoslava, koji se zvanično dogodio u februaru ove godine.

Pročitajte: KONAČNO SU PRIZNALI! Pogledajte kako su Elena Karaman i Dušan Reljin potvrdili da su u vezi (foto)

Buro247

 

Sada je dizajnerka enterijera u srećnoj vezi sa fotografom, a da svoju bliskost više ne kriju, postalo je jasno kada je on sve češće počeo da objavljuje njene fotografije na "Instagramu" uz romantične emotvine poruke.

 

Komentari (0)

Loading