Celebrity News

Zvala je i vređala me! Nikolina Pišek otkrila detalje skandaloznog sukoba sa Severinom

Sukob Severine Kojić i Nikoline Pišek javnosti je bio manje poznat, sve dok voditeljka nije odlučila da otkrije detalje odnosa, koji je zbog Severinine ljutnje pucao po šavovima.

Zvala je i vređala me! Nikolina Pišek otkrila detalje skandaloznog sukoba sa Severinom

Voditeljka Nikolina Pišek otkrila je do sada nepoznate detalje žestokog sukoba sa Severinom, koji se odigrao pre nekoliko godina.

Tokom gostovanja u jednoj emisiji, Nikolina je na pitanje voditeljke o neprijatnim situacijama tokom višegodišnje saradnje sa poznatima, otkrila da je sa Severinom imala izuzetno neprijatnu situaciju.

Pročitajte: ŠOK u emisiji uživo! Severina JAVNO napala Jovanu Joksimović - Deca su nam se igrala zajedno, a ona mi je učinila OVO

 

 

- Ja sam inače pacifista, ali… Severina se ljuti na mene jako. U vreme njenog razvoda radili smo neku zabavnu emisiju i mi smo se tako zezali… Eto ona je bila tada u tom nekom nezgodnom razdoblju gde je bila vrlo osetljiva, što je mogu razumeti - rekla je Nikolina i detaljno opisala sukob, koji godinama ne zaboravlja:

- I uglavnom smo tu držali njenu stranu, međutim došao je jedan trenutak gde je njen već sada bivši suprug morao da iznese svoju stranu priče, što sam ja najavila i što je ona doživela vrlo lično. Ona je shvatila da niko njemu ne sme dati medijski prostor da on nešto kaže… Imale smo posle jedan razgovor, svađu - ispričala je voditeljka i otkrila kako je izgledao pozvi upućen od strane Severine:

Pročitajte: Nikolina Pišek u strahu - Ova godina nas je dobro sravnila

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

- Ona se meni javila i svašta mi je izgovorila, ja sam se osećala pogođeno i vrlo nevino - zaključila je Nikolina.

Komentari (0)

Loading