Celebrity News

Jelena Karleuša na naslovnoj strani austrijskih novina, evo zašto! (foto)

Jelena Karleuša na naslovnoj strani austrijskih novina - nije neočekivano s obzirom da je reč o trenutno najvećoj modnoj ikoni sa naših prostora, sa velikim svetskim uticajem, ipak, povod je mnoge iznenadio...

Jelena Karleuša na naslovnoj strani austrijskih novina, evo zašto! (foto)

Pevačica Jelena Karleuša juče se vakcinisala na novom punktu u TC Ušće, gde se savršeno stilizovana pojavila u pratnji zamenika gradonačelnika Beograda, Gorana Vesića. Pevačica, koja je želela javno da pozove građane na odgovornost prema sebi i drugima u vreme pandemije korona virusa, postala je predmet ne samo domaćih portala i novina, već se pojavila i na naslovnoj strani austrijskih novina.

Njena fotografija, na kojoj pomalo šokirano posmatra brojne fotografe, koji teže da je fotografišu u važnom trenutku, postala je viralna i tokom jučerašnjeg dana obišla je svet.

Pročitajte: Jelena Karleuša se vakcinisala, evo koju je vakcinu odabrala

Vest da je izašla i u austrijskim medijima Jelena je podelila na svom "Instagramu", uz komentar:

- Fotografija godine. Globalno je postala viralna.

Ova fotografija još jedan je u nizu brojnih dokaza da Jelena Karleuša ne samo na društvenim mrežama već i u svetskoj javnosti ima veliki uticaj i da njen poziv na odgovornost, znači direktan poziv mnogim građanima, koji poštuju njen rad.

Pročitajte: Novi potez Duška Tošića svima otkriva kakav je zaista njegov i Karleušin brak! Ovo su detalji

 

Komentari (0)

Loading