Celebrity News

Posle napisa o prevari, reći će mu DA: Darko i Marina do venčanja broje sitno

Venčanje Darka Lazića i Marine Gagić poslednje je što javnost očekuje, kada mediji danima bruje o njihovom burnom raskidu. Ipak, nova izjava Darka Lazića, čini se, najvaljuje svadbena zvona.

Posle napisa o prevari, reći će mu DA: Darko i Marina do venčanja broje sitno

Protekle dve nedelje u odnosu Marine i Darka Lazića bile su izuzetno burne, a mediji, čini se, paru nisu dali prostora da sukobe mirno reši. Pisalo se da je Marina pokupila svoje stvari, ucenila darka, otkrila da je prevarena i napustila dom u Brestaču.

Ipak, o svom vereniku, ona je u svom obraćanju za "Kurir" govorila samo najlepše. Kako napisi ni tada nisu prestali, Darko Lazić odlučio je da se i on oglasi ovim povodom.

Pročitajte: ŠOK! Novi detalji raskida Marine i Darka Lazića - Bila je uz njega u najtežim trenucima, a on je prevario?!

- Moram da kažem da je sa mnom i Marinom sve u najboljem redu. Čeka nas nešto mnogo lepo da zapušimo ljudima usta. Mnogo smo lepi zajedno, zato nas ljudi ogovaraju i prave spletke. Nije našla nikakve poruke da sam je varao, nismo ni raskinuli veridbu.Marina je bila kod njenih, kod majke, na malo više od nedeklju dana. Danas dolazi kući. Sve je uredu, funkcionišemo normalno. Da je raskinuta veridba, valjda bih ja znao. Bila je svađa kao u svakoj zajednici, gde nema svađe, nema ni ljubavi- izjavio je Darko za "Puls Srbije" i najavio svadbena zvona.

Kako mediji prenose, venčanje je najavljeno za sledeći mesec, i to na datum koji za njih ima veliki značaj. Darko i Marina venčaće se 24. juna, na dan kada im se rodio sin Aleksej. 

Venčanje će se održati u crkvi i opštini u Brestaču, dok će proslava biti upriličena u hotelu u kome je par proslavio i prvi rođendan svog sinčića.

Pročitajte: NEVEROVATNO - Posle nedelje pune skandala, Marina Gagić se oglasila i poručila svima kakav je muž i otac Darko Lazić

Kako je ovo prvo slavlje u porodici Lazić, nakon smrti Darkovog oca, ceremonija će biti mala, a pozivnice će dobiti samo odabrani.

Komentari (0)

Loading