Celebrity News

Svi detalji slavlja: Snežana Dakić konačno otkrila ko joj je životni saputnik (FOTO)

Životni saputnik Snežane Dakić interesuje domaću javnost, još kada je njen brak sa Vladimirom Mikićem okončan. Iako se ovim povodom godinama nije oglašavala Snežana Dakić otkrila je konačno ko je njen verni saputnik kroz život i svakodnevnicu.

Svi detalji slavlja: Snežana Dakić konačno otkrila ko joj je životni saputnik (FOTO)

Ponosna mama ćerke Laure, Snežana Dakić, emotivnom čestitkom obeležila je rođendan svoje mezimice, otkrivši da je ponosna što je Laura odrasla i postala njen životni saputnik:

- Lepo je kad vam dete poraste, pa postane životni saputnik. Baš to - na putu životnog razvoja i njenog i mog! Ne ni drugarica, ni cimerka, nego saputnica u razvoju i promenama kroz koje obe prolazimo, kroz koje nas život nosi, koje moramo da osvestimo, prihvatimo i prevaziđemo. Na putu saznanja i pobede nad monotonijom, rutinom, nad banalnošću i trivijalnošću koju nam savremenost nameće - otkrila je detalje odnosa sa ćerkom u dirljivoj poruci na svom "Instagramu".

Pročitajte: Snežana Dakić uzburkala duhove - Snažna poruka će vas navesti da stavite prst na čelo

- Laurin 15. rođendan mi je nekako veliki!! Znam da nije punoletna, ali je velika devojčica, devojčurak - istakla je, a onda progovorila o periodu, koji je za nju, kao majku, bio najteži:


- Meni je najteži deo u materinstvu bio kad je Laura bila sasvim mala, jer je uvek bila karakterno i svojeglavo dete, koje se teško povinovalo. Sve što se mora nije prihvatala, a sve što se ne sme, e to je htela!!!!
Uostalom, zar nisu takva mnoga radoznala deca?! Sa njima je uvek teže, jer imaju jaku “slobodnu volju”, koju treba ispoštovati, a u isto vreme i vaspitati dete, ne slomiti mu ličnost i sačuvati ga od raznih opasnosti.

Onda je otkrila i kako su se Laura i ona nosile sa teškim periodom nakon razvoda:

- Pa posle toga - težak je bio period oko razvoda. Tada je imala 8,9 godina i bila je jako ljutita i u stalnom otporu.

Pročitajte: Snežana Dakić za "Story" - Za većinu sam krupan zalogaj

Boško Karanović

 


- A sada, kad je razumna i zrela, mnogo lakše se sporazumevamo. Mnogo se bolje razumemo i lepo se slažemo. Nadam se da će nam u razumevanju i slozi proteći i predstojeće “lude godine”.

Volim moju divnu i talentovanu devojčicu i želim joj lep i srećan zivot.

- Potrudiću se da tome doprinesem, da se i sama menjam koliko bude potrebno, da se ne zaglavim u zastarelim uverenjima, u prevaziđenosti, potrudiću se da shvatim njeno vreme i njene potrebe, da je razumem i podržim. Da budem roditelj kakvog sam i sama želela da imam. Zar to nije divan cilj?!

Srećan nam naš značajan datum - 15. rođendan!!!

Voli te mama - završila je emotivnu poruku Snežana.

Pročitajte: Snežana Dakić - Najgore je kad očekuješ da se mangup smiri

Petar Đorđević

 

Proslava se odigrala u luksuznom domu u centru grada, a mama i ćerka zajedno su oduvale svećice na rođendanskoj torti, sigurne u to da će jedan drugoj kroz godine koje predstoje biti najveća podrška i oslonac.

Komentari (0)

Loading