Celebrity News

Sve što žena želi je da je muškarac ovako gleda! Mihail Dudaš očaran Anđelom Jovanović (VIDEO)

Dečko Anđele Jovanović, atletičar Mihail Dudaš, ne krije da je očaran njenom lepotom. Mlada glumica i sportista, koji trenutno važe za jedan od lepših parova javnosti, otputovali su na svoje prvo zajedničko letovanje, a jedan od njihovih snimaka postao je prava "Instagram" senzacija.

Sve što žena želi je da je muškarac ovako gleda! Mihail Dudaš očaran Anđelom Jovanović (VIDEO)

Lepotica Anđela Jovanović, nedavno je za objektiv naše ekipe pokazala svoj trening, a razlog zbog kog u poslednje vreme nije napuštala teretanu, bila je priprema za prvo letovanje sa dečkom.

Sada je Anđela objavila snimak sa plaže, na kome se razultati napornih treninga itekako vide, a posebno ih primećuje njen izabranik, Mihail Dudaš.

Hit snimak, koji je Anđela podelila na svom "Instagramu", oduševio je mnoge, a devojke, koje su videle kako mladi sportista gleda Anđelu, poželele su samo jedno, da i njih neko tako gleda jednog dana!

Pročitajte: Mala promena velika transformacija - Ovako sada izgleda Anđela Jovanović (foto)

Početak godine obeležila je vest o ljubavi ovog atraktivnog para, a tada se o njihovoj romansi ovako pisalo:

- Ljubav između njih se dogodila potpuno spontano. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a ubrzo su počeli da se dopisuju i posle nekoliko dana započeli su vezu. Shvatili su da im je lepo zajedno, te da uživaju u svim aktivnostima i razgovorima, da imaju ista interesovanja. Gotovo da se ne razdvajaju poslednjih nedelja  - otkriva izvor blizak glumici za "Blic".

Iako o svojoj vezi glumica ne govori mnogo, fotografije i snimci koje par objavljuje na društvenim mrežama govore više od reči. Mladi, lepi, srećni i zaljubljeni, Mihail i Anđela jedan su od parova, čiju ćemo ljubavnu priču, još dugo pratiti.

Komentari (0)

Loading