Celebrity News

Biljana Tipsarević otkrila da nije želela da bude u vezi sa Jankom, godinu dana ga izbegavala

Janko i Biljana Tipsarević su u braku više od decenije i mnogo toga o njima javnost već zna, ali su sada iscureli novi detalji o njihovom prvom susretu.

Biljana Tipsarević otkrila da nije želela da bude u vezi sa Jankom, godinu dana ga izbegavala

Nije bila “ljubav na prvi pogled” kao što svaka romantična priča uvek počinje, Biljana je premijerno ispričala kako je zabavljanje sa svojim budućim suprugom počelo krajnje spontano. Lepa i mlada u svojim 20-im, o domaćem sportu uopšte nije mnogo znala, niti je tenis zanimao.

Sudbina je u sve umešala prste i spojila ih zauvek, iako na početku nije sve išlo “kao podmazano”. Janko je pokušao da joj privuče pažnju, ali mu nije polazilo za rukom.

- Jako malo ljudi zna našu priču, koja je jako interesantna. Janko je neko ko je mnogo putovao kada je bio aktivan igrač, mi smo se upoznali kad smo bili mladi, 21-22 godine, kako vreme leti... Mene je moj komšija Pufi pohvalio Janku, dao mu moj broj telefona, bez da me je uopšte video. Janko je mene zvao, ali ja se, srećom, nisam javila – počela je dizajnerka, pa dodaje:

Pročitajte: Janko i Biljana Tipsarević - Ljubav koja dugo traje

 

 

- Posle godinu dana mi smo se upoznali preko prijatelja, gde se on meni predstavio i rekao mi da već ima moj broj telefona i pitao zašto se ne javljam već godinu dana.

Objasnila je i zašto bi ga odbila da mu se tada javila na telefon.

- Sudbina je, ali da sam se pod tim okolnostima javila u tom trenutku i da se on predstavio, s obzirom da ja nisam bila neki teniski fan, nisam pratila toliko naše sportiste, nisam bila upoznata sa njegovim imenom i prezimenom na tom nivou... Da sam se javila i da je on zahtevao da se upoznamo tek tako, ja bih to odbila istog tretnuka – priča Tipsarevićeva u emisiji "Premijera Vikend - Specijal", pa je objasnila da je staromodna i da smatra da muškarac mora postepeno da osvaja ženu:

Pročitajte: Janko Tipsarević pokazao sina Nou - Svi kažu da liči na mamu Biljanu

 

 

- Ja sam staromodna i volim kad se muškarac udvara ženi, a ne da okrene telefona, to je najlakša stvar. Volim kad se žena osvaja na postepan i romantičan način, što je on posle godinu dana i učinio. Sreća da se nisam tada javila, jer ko zna da li bi danas bili porodica i imali dvoje predivne dece.

Komentari (0)

Loading