Celebrity News

Anastasija sve iznenadila ovom izjavom o Ceci: Ako mislite da je sve savršeno, nije!

Autor: | 10/05/2021

Ceca i Anastasija Ražnatović su veoma bliske i imaju otvoren odnos, sve teške situacije koje su zajedno prošle u porodici, ostavile su trag.

Anastasija sve iznenadila ovom izjavom o Ceci: Ako mislite da je sve savršeno, nije!

Iako je Ceca velika pevačka zvezda za koju svi misle da živi savršen život, jer ima sve što poželi, kao mlada je ostala bez muža i mnoge prepreke je morala sa prelazi samostalno.

Biti majka je najzahtevija uloga i nema priručnika koji može da pomogne da naslednici budu onakvi kakvi želite. Neophodna je velika požrtvovanost kako bi svaka samohrana majka izvela decu na pravi put.

Jednom prilikom Ceca je istakla da će zauvek biti svojoj deci vetar u leđa za sve što im je potrebno.

Anastasija je je povodom Dana majki rekla da je mnogo ponosna na svoju mamu, koja joj najveća podrška i da se svoj oca uopšte ne seća.

Pročitajte: Anastasija Ražnatović: Mama je u cvetu mladosti, fenomenalno izgleda i volela bih da se uda

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

- Svega se odrekla jer je drugačije kada oba roditelja vode računa u odrastanju dece. Samohrani roditelj sve mora sam da nosi na svojim leđima. Moja mama se celi život javno eksponirala i prošla je kroz mnoge stvari. Sve to je dodatno otežalo situaciju jer uz veliki pritisak javnosti, Ceca je morala da bude i dobra majka. Jako sam ponosna na nju, uvek i zauvek - rekla je mlada zvezda i poslala snažnu poruku svim samohranim majkama:

- To bi najbolje mogla da kaže moja mama jer je ipak ona ta koja je prošla kroz taj težak period života. Ali kada pomislim na svoju majku i njeno iskustvo, poručila bih im da budu jake, da budu najveći oslonac i prijatelj svojoj deci i sve će biti kako treba. Deca će to znati da cene - rekla je Anastasija za "Kurir TV".

Komentari (0)

Loading