Celebrity News

Mama Jelisavete Orašanin stigla u Italiju: Glumica napokon može da odahne, mališani su u sigurnim rukama (foto)

Mama Jelisavete Orašanin stigla je u Italiju, kako bi ćerki, koja sada brine o dvoje mališana pružila neophodnu pomoć pri čuvanju dece.

Mama Jelisavete Orašanin stigla u Italiju: Glumica napokon može da odahne, mališani su u sigurnim rukama (foto)

Porodica Teodosić postala je bogatija za još jednog člana početkom godine. Trudna Jelisaveta Orašanin i malena Petra otputovale su u Bolonju, kako bi bile sa Milošem Teodosićem, koji u ovom gradu živi zbog svog sportskog angažmana. Tamo je na svet stigao i maleni Bogdan, koji je u dom Jelisavete i Miloša uneo posebnu radost.

Ipak, mladoj glumici život nije bio jednostavan sa dvoje mališana. Dok je Miloš odsutan zbog svakodnevnih treninga, Jelisaveta je sa mališanima bila sama, a kako kaže izvor blizak našem portalu kaže, pomoć dadilje nije imala.

Pročitajte: Zbog njega je srce Jelisavete Orašanin slomljeno

Ipak, sada će i ona moći malo da odmori, jer u pomoć je pristigla najveća podrška, njena mama. Naime, glumica je objavila fotografiju sa ulica Italije, a društvo joj je, pored malog Bogdana, pravila mama.

Osmeh na njihovim licima otkriva svu sreću što su ponovo zajedno, a malena Petra i Bogdan sada će imati još jednu osobu koja će ih čuvati sa puno ljubavi i pažnje, svoju baku.

Komentari (0)

Loading