Celebrity News

Suze same teku: Stravična ispovest Anje Mandić o poslednjoj Mandinoj predstavi

Autor: | 11/05/2021

Manda preminuo na sceni – tragedija koja se desila pre 5 godina i dalje ne prestaje da nas hvata jeza svaki put na pomen nemilog događaja.

Suze same teku: Stravična ispovest Anje Mandić o poslednjoj Mandinoj predstavi

Sada, 5 godina nakon tragedije, njegova supruga Anastasija Anja Mandić smogla je snage da prvi put javno ispriča šta se desilo tog kobnog letnjeg dana kada je čuveni Manda pao na sceni, dok su mu u publici sedele brojne kolege.

Glumica se prisetila šta se sve desilo 15. juna kada je bio kraj školske godine, njihov sin je završio 3. razred pa su želeli da proslave. Tih dana je bilo mnogo toplo, ali su planirali da nakon njegove dečije predstave “Petar Pan” odu na večeru i da se zabave kao i svake godine.

Iako su je gledali mnogo puta kada je njihov sin Andrija bio mali dečak, predstava je obnovljena, pa su poželeli da je pogledaju opet.

Pročitajte: Anja Mandić spremna za povratak na male ekrane

- Mi smo uvek odlazili pred predstavu da ga poljubimo, ali taj dan nismo, jer smo žurili. Andrija je sedeo do mene, počela je predstava. Pre toga smo se čuli sa Miloradom i javili smo mu da smo stigli i da se vidimo posle. Kada je počela predstava, već sam je znala napamet. Na samom početku, Manda je sa tog broda na kome glumi Kapetana Kuku, samo pao. I kad je to desilo, prvo sam pomislila, pogledaj ovo, sad je smislio da kobajagi padne u vodu, međutim on je dugo ostao u tom položaju.Tada sam posumnjala da nešto nije u redu. U pitanju su sekunde, ali su izgledale kao večnost.

Tada je bila u šoku jer nije znala šta da uradi, i da li je pao da bi samo zabavio publiku i njegovu porodicu ili mu je zaista pozlilo.

- Trebao mi je nečiji pogled da mi potvrdi da li ja vidim dobro. Okrenula sam glavu, bilo je dosta kolega i bila je Boba Mićalović sa decom, i kako sam okrenula glavu , jer se čuo smeh dece, i videla sam njen zbunjeni pogled i to je bio znak da nešto nije u redu. Iz prvog reda sam naskočila na scenu, ne znam kako. Samo sam želela da mu vidim oči zatvorene, da je pao u nesvest. Međutim, njemu su oči bile otvorene, po tome sam videla da nešto nije u redu. Šta se racionalno posle toga dešavalo, ja se ne sećam – rekla je Anja i dodala:

- Znam da mi je pažnja bila podeljena na činjenicu da mi je dete u publici, da je sve videlo i da navlače zavesu kako bi se ispraznila sala. Nema vazduha, pojavio se lekar koji pokušava da pomogne, hitna pomoć. Kolege mu daju veštačko disanje i sad sam ja malo naskočila da pomognem, i vidim Andriju koji stoji u šoku, rekla sam mu nemoj ništa da brineš, sve će biti u redu, ti idi pojedi neki sladoled ja ću da dođem.

- Međutim stigla je hitna pomoć i ja sam videla, da to dugo traje. Mnogo pokušavaju i pozvala sam svu decu mi kažem da dođu, jer njihovom tati nije dobro. U međuvremenu sam počela da se sa čudnim osećajem mirim da će se njemu nešto desiti – rekla je za emisiju “Preživeli” na televiziji K1.

Komentari (0)

Loading