Celebrity News

Za nju je vreme stalo! Fotografija stara dvadeset godina, dokaz da je supruga Siniše Mihajlovića vanvremenska lepotica (foto)

Arijana Mihajlović, žena koja je pre gotovo trideset godina osvojila srce Siniše Mihajlovića i rodila mu petoro dece, ponovo je objavom na "Instagramu" privukla veliku pažnju.

Za nju je vreme stalo! Fotografija stara dvadeset godina, dokaz da je supruga Siniše Mihajlovića vanvremenska lepotica (foto)

Nije tajna da se domaća javnost oduševljava izgledom prelepe Italijanke, koja je pre nego što je srce poklonila fudbalskoj legendi, bila manekenka i voditeljka, a onda se povukla iz javnosti, kako bi posebnu pažnju posvetila porodici.

Ipak, njena ljubav prema Siniši, kao i atraktivne fotografije, koje na svom "Instagramu" objavljuje, dovoljan su povod da Arijana Mihajlović neprekidno bude u žiži interesovanja domaće javnosti.

Pročitajte: Senzacionalno telo - Mihina supruga skinula se u bikini i raspametila sve!

Poslednja fotografija, koju je objavila, na kojoj pozira u crnom monokiniju, mnoge je navela da se zapitaju, da li Arijana Mihajlović uopšte stari. Njen stas oduzima dah, a njen široki osmeh jasno stavlja do znanja da su godine samo broj.

Ipak, Arijana je nedavno objavila i fotografiju staru dve decenije, na kojoj se jasno vidi da prirodna lepota ne zastareva i ne gubi na vrednosti. Široki osmeh, harizma i besprekorne crte lica već dvadeset godina krase njeno lice, a Siniša je posmatra zaljubljeno kao prvog dana.

Pročitajte: Korona im ne može ništa! Supruga Siniše Mihajlovića otkrila gde uživaju u izolaciji! (foto)

 

Komentari (0)

Loading