Celebrity News

Sve je lakše u dvoje: Dečko Marije Mikić ostvario najveći san! (VIDEO)

Dečko Marije Mikić, pevačice koja je zanosnim glasom osvojila publiku u beogradskim klubovima, Jovan Pantić, ostvario je svoj veliki san. Sreća koju oseća neopisiva je, a za sve je zaslužna podrška njegove neverovatne izabranice.

Sve je lakše u dvoje: Dečko Marije Mikić ostvario najveći san! (VIDEO)

Marija Mikić, pevačica magičnog osmeha, sreću ne ume da skriva, pa je u poslednje vreme, očigledno postalo, da se u njenom privatnom životu dešava nešto posebno.

Ubrzo, nakon što je na "Instagramu" sve češće počela da dobija komplimente da zrači, otkrila je da je srećno zaljubljena.

Romansa sa Jovanom traje duže vreme, ali Marija je taj deo intime želela da sačuva za sebe. Ipak, sreću više nije bilo moguće skrivati, a par je očarao Marijine pratioce na društvenim mrežama.

Zajedničke objave postale su sve češće, a nedavno je pevačica otkrila i da je svog partnera podržala da ostvari najveći san.

Dečko Marije Mikić postao je preduzetnik, a otvorio je butik sa posebnim čarapama, koje su savršen poklon za svaku priliku.

Pročitajte: Osmeh govori više od reči - On je dečko zbog kog Marija Mikić zrači (foto)

- Iza ovog brenda stoji višegodišnji rad, velika posvećenost i zalaganje i jako sam ponosna i  srećna što u njemu konačno mogu svi da uživaju. Ponosna sam na svog izabranika Jovana, koji je u vremenu pandemije uspeo da ostvari svoj san - rekla je pevačica za medije.

Na otvaranju butika Marija je svom partneru bila najveća podrška, a fotografije jasno pokazuju da su par, koji tek očekuju velike stvari i uspesi.

 

Komentari (1)

Loading