Celebrity News

Odabrala sam posao ispred porodice! Anđelki Prpić tokom snimanja javili da je izgubila njega

Odluka Anđelke Prpić, koju je donela u najtežem trenutku, dugo je za širu javnost bila tajna. Iako je tokom snimajućih dana, glumica saznala najtužnije vesti, ostala je profesionalac i odabrala da posao stavi ispred ličnog bola.

Odabrala sam posao ispred porodice! Anđelki Prpić tokom snimanja javili da je izgubila njega

Glumica Anđelka Prpić otkrila je da je jednu od najtežih odluka donela, dok je radila na jednom od projekata, a morala je da bira između posla i porodice. Odluka je tog puta "pala" na posao, a ona se, kako kaže, nije pokajala.

Na pitanje, da li je u karijeri bilo teških momenata, u trenucima, kada je pred kamerama bila najsrećnija žena, Anđelka je odgovorila:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)

- Snimala sam reklamu sa Ljiljom Stjepanović i taman sam dočekala to snimanje, a tog jutra su mi javili da je mamin tata umro, a ja sam morala da krenem na set. To mi je jako teško palu, u smislu dileme da li da otkažem snimanje ili ne. Ipak sam odlučila da odem na snimanje i odradim ta dva dana, samo sam zamolila da završim na vreme da bih stigla na sahranu - ispričala je ona.

- Da li taj moj čin zanči da mi nije sveta porodica i da mi je svet posao, ili obrnuto... Ne, ja sam samo mislila da bi on isto voleo. To je jedna od situacija gde sam teško donela odluku i nadam se da sam donela pravu - rekla je u intrevjuu za "Hype TV"

Pročitajte: Sin Anđelke Prpić oduševio sve - Jakša ima jednu veliku želju

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)

Ipak, mislima je, kako kaže, ostala uz deku, a da je pravu odluku donela, znala je jer je nije odustala, stojički je odradila posao, pa potom stigla da bude i uz članove porodice.

Komentari (0)

Loading