Celebrity News

Posle svih životnih lomova, Siniša Mihajlović POSTAJE DEDA! Iz Italije stigle srećne vesti!

Ćerka Siniše Mihajlovića trudna je, a vest je podelila sa članovima svoje porodice, na neverovatan način. Budući deda, pustio je i suze radosnice...

Posle svih životnih lomova, Siniša Mihajlović POSTAJE DEDA! Iz Italije stigle srećne vesti!

Posle brojnih borbi, koje je sa uspehom izvojevao, Siniša Mihajlović čuo je najlepše vesti. Njegova ćerka Virdžinija čeka bebu.

Virdžinija Mihajlović i fudbaler "Pordenone" kluba Alesandro Volijačo postaće roditelji, a lepe vesti podelili su na svojim "Instagram" profilima.

Pročitajte: Narednik Siniša ponovo onaj stari - Bolest me je naučila stpljenju!

- Moramo nešto da vam kažemo. Dok po ko zna koji put pokušavam da napišem nešto o ovom snimku i da pronađem prave reči obuzima me jeza, najčarobniji drhtaj koji sam ikad osetila na svojoj koži. I dalje se borim da poverujem u to. Još nisam svesna da će naš najveći san, koji delimo od prvog dana, postati stvarnost. Ali, uvek sam znala da ćeš to biti ti, ljubavi moja. Otac moje dece. Želeli smo ovo svom dušom i ne mogu da opišem koliku radost osećamo što možemo da kažemo da ćemo postati mama i tata. Tako si mala u meni, a tako velika u našim srcima. Život ne može biti lepši - napisala je Virdžinija, oduševljena što će postati mama jedne devojčice.

Članovima porodice podelila je kutije iznenađenja, u kojima je svakoga od njih sačekao poklon sa radosnom vešću.

Siniša Mihajlović nije skrivao suze radosnice, a ni ostali članovi porodice nisu krili oduševljenje.

Porodica Mihajlović oduševljena je što će dobiti novog člana, a posebnu radost osećaju budući baka i deka, Arijana i Siniša.

Komentari (0)

Loading