Celebrity News

OPA! Cecin dečko Bogdan Srejović u zagrljaju ove naše prelepe glumice! (FOTO)

Cecin dečko, Bogdan Srejović, nosi titulu velikog zavodnika, a fotografija na kojoj je u zagrljaju mega poznate glumačke zvezde ovih dana kruži društvenim mrežama...

OPA! Cecin dečko Bogdan Srejović u zagrljaju ove naše prelepe glumice! (FOTO)

Kada je u medijima, poput bombe, odjeknula vest da je Bogdan Srejović osvojio srce Svetlane Cece Ražnatović, pripadnici sedme sile nisu gubili vreme. Javnost je ubrzo znala sve o njegovom prethodnom braku, sa sadašnjom devojkom Saše Kovačevića, Zoranom Tasovac, kao i detalje njegovih prošlih veza.

Ni poruke tajnih obožavateljki Cecinog dečka, nisu ostale tajna, a društvenim mrežama sada kruži fotografija, na kojoj je u zagrljaju mega poznate glumice.

Instagram

 

Naime, Bogdan Srejović, na pomenutoj fotografiji, nalazi se u zagrljaju Anđelke Prpić, i brojnim svojim prijateljima. Kako prenosi portal Svet, veza između Anđelke Prpić, koja svakom ulogom ostvaruje sve veći uspeh, i Cecinog dečka je Dario Prpić, koji Bogdana zna još iz školskih dana.

Stara fotografija, ovih dana kruži društvenim mrežama, a više nego očigledno je, da je reč o momentu, zabeleženom tokom velikog slavlja. Društvo su im pravili i Dario, Anđelkin bivši suprug, kao i voditeljka i glumica Marijana Mićić.

 

Komentari (0)

Loading