Celebrity News

Oni su bili na najvećem udaru zbog afere s Marijom: Pogledajte porodicu Džejle Ramović na okupu (foto)

Porodica Džejle Ramović, od prvog pojavljivanja u javnosti, pa do danas, njena je najveća podrška. To su bili i kada je afera o odnosu Marije Šerifović i mlade zvezde uzdrmala region. Ipak, udarac, koji su tada, porodično pretrpeli, nije prošao bez posledica.

Oni su bili na najvećem udaru zbog afere s Marijom: Pogledajte porodicu Džejle Ramović na okupu (foto)

Pevačica Džejla Ramović ne malo puta isticala je u svojim intervjuima, koliko je za nju važna podrška i jedinstvo porodice. Dve sestre, otac i majka njena su najveća podrška, ali i sigurna luka, u koju se uvek vraćala, po neophodnu dozu motivacije i ljubavi.

Baš to, njena porodica bila je i kada je javnost otišla predaleko u nagađanjima o prirodi njenog odnosa sa Marijom Šerifović.

Vesti koje su se iz dana u dan, tada nizale u medijima, uzdrmale su Džejline roditelje, kojima će mlada zvezda objasnila da je reč o iskrenom prijateljstvu. Sestre i roditelji tada su, po ko zna koji put stali uz Džejlu, koja je na lice mudro navukla osmeh i sve prevazišla, kao prava dama.

Pročitajte: Džejla Ramović za "Story" - Nije mi vreme za ljubav

Instagram

 

Porodica je nastavila mirno da vodi svoj život i uživa u idili i uspesima svojih ćerki.

Kako su sestre odrastale, svaka je, čini se krenula svojim putem. Dok Džejla zbog posla neprekidno putuje, njene sestre otpočele su nova životna poglavlja u Mostaru i Sarajevu, a povratak u porodični dom u Goraždu dragocen je za svaku od njih.

Pročitajte:  Posle brojnih glasina, baš na Džejlin rođendan oglasila se Marija Šerifović - Ovo je istina o njihovom odnosu! (FOTO)

Baš takvi trenuci u domu Ramovića dešavaju se sada, kada cela porodica zajedno proslavlja Bajram.

Da je srce mlade zvezde puno govori i fotografija koju je objavila na svom "Instagramu", koja prikazuje srećnu porodicu na okupu.

Instagram

 

Roditelji Džejle Ramović posebno su srećni kada su sve tri ćerke kod kuće, a porodični dom ispunjen smehom i radošću, baš kao tokom ovog praznika.

Komentari (0)

Loading