Celebrity News

Da li imamo pobednika? Roterdam se trese pred uraganom koji su na sceni napravile "Hurricane" (VIDEO)

Evrovizijski nastup "Hurricane" grupe s nestrpljenjem iščekuje cela Srbija, a sada je poznato i kako će sve izgledati 20. maja, kada će vatrene lepotice nastupiti pod rednim brojem 9 u drugoj polufinalnoj večeri prestižnog takmičenja.

Da li imamo pobednika? Roterdam se trese pred uraganom koji su na sceni napravile "Hurricane" (VIDEO)

Pesma "Loco, Loco" na prvo slušanje izazvala je oprečna mišljenja kod domaće publike, ali se čini da javnost sada svim srcem navija za "Hurricane".

Prva tehnička proba i premijera kostima već su održane, a pojavljivanje Sanje, Ivane i Ksenije nikoga nije ostavilo ravnodušnim.

Profimedia

 

Druga proba, održana danas, pokazala nam je u punom sjaju nastup koji možemo očekivati 20. maja. 

Roterdam se trese pred uraganom energije, koja na sceni izbija iz energične koreografije, seksepilnih Srpkinja, a pesma je čini se već stekla svoje fanove.

Pročitajte: Uraganke prati loša karma u ljubavi? Još jedna članica benda ponovo sama!

Iako su već otkrile pojedine detalje nastupa, sada je poznato kako će se Srbija ovoga puta predstaviti na prestižnom takmičenju.

- Bićemo same na sceni. Nas je tri, koreografija je zahtevna, skoro svaka reč u pesmi ima neki pokret. Biće mnogo pevanja, ali i plesanja – izjavile su za RTS.

Savršen scenski nastup, vatrena koreografija i besprekorni kostimi, samo su bonus, koji prati odličnu pesmu i neverovatan talenat popularnog trija, koji bi Srbiji mogao da vrati titulu evrovizijskog pobednika ove godine.

Komentari (0)

Loading