Celebrity News

Ceca došla na revakcinu, svi su gledali u OVAJ DETALJ! (foto)

Autor: | 14/05/2021

Ceca Ražnatović primila drugu dozu vakcine na Beogradskom sajmu na veliko oduševljenje prisutnih.

Ceca došla na revakcinu, svi su gledali u OVAJ DETALJ! (foto)

Sa novom frizurom i savršenim belim stajlingom zasenila je sve prisutne koji su želeli da pobliže vide kako protiče vakcinacija balkanske zvezde. Detalj koji posebno privlači poglede svih jesu njene nove šiške koje joj lepo pristaju. 

Da podsetimo, 23. aprila je Ceca primila prvu dozu Sinofarm vakcine, a sada je došla na revakcinu.

Boško Karanović

 

Nasmejana je rekla za medije da smatra da je bitno da se svi zaštitimo, jer je to naša obaveza. Istakla je da ona, kao i svi želi da se što pre vratimo normalnom životu.

Boško Karanović

 

- Smatram da svaki savesni građanin treba da se vakciniše kako bi pre svega zaštitio sebe, a potom svoju porodicu i ljude koji ga okružuju. S obzirom na to da sam imala koronu, kao što je poznato, imala sam određenu količinu antitela, te sam po savetu lekara to uradila sada. Moramo da shvatimo, zdravstveni radnici polažu ogroman napor kako bi brinuli o našim građanima i to ne smemo nikada da zaboravimo. Smatram da ljudi treba da se vakcinšu i da je to njihova obaveza. Željna sam da se vratimo životu, da imam koncerte, da se veselimo i grlimo! Hajde da se svi potrudimo da to bude što pre - rekla je Ceca nakon što je primila prvu dozu vakcine.

Komentari (0)

Loading