Celebrity News

Filip Krajinović gradi vilu u rodnom gradu! Ovo je nekretnina u koju će se useliti sa devojkom Anđelom (FOTO)

Kuća Filipa Krajinovića u rodnom Somboru, bila je njegov veliki san. Kada je napuštao rodni grad, dao je sebi obećanje da će jednoga dana izgraditi veliku kuću baš tu. Snovi su, sudeći po njegovim "Instagram" storijima počeli da se ostvaruju...

Filip Krajinović gradi vilu u rodnom gradu! Ovo je nekretnina u koju će se useliti sa devojkom Anđelom (FOTO)

Kako saznaje "Blic", Filip je rodnu kuću srušio do temelja, i sada ceo tim radi, na izgradnji nove kuće, a radovi bi trebali da budu gotovi do kraja leta.

- Tačno je da gradim kuću u Somboru. To mi je porodična kuća koju sam srušio i pravim novu. Tu sam se rodio i želeo bih da se u budućnosti vratim tu. Zato pravim jednu lepu oazu mira. Volim Sombor. Tu prirodu i sve što predstavlja ovaj grad - rekao je za “Blic” Filip Krajinović.

Instagram

 

- Redovno dolazim da nadgledam radove. Svaki put kada imam vremena dođem do Sombora. Uskoro se sve završava. Srećan sam što sam u mogućnosti da ulažem u ono što volim i u budućnost kakvu želim da imam, a to je da budem u svom rodnom gradu - priča mladi teniser, koji uživa u ljubavi sa lepom Anđelom, sa kojom će vreme provoditi baš u ovoj, po njegovoj želji stvaranoj, oazi mira.

Komšije iz Sombora, koje su oduševljene mladim sportistom otkrivaju i kako će izgledati luksuzni dom, koji bi do kraja leta trebalo da bude useljiv.

Pročitajte: Filip Krajinović za "Story" otkriva - Našao sam pravu!

 

 

- Pravi baš veliku kuću. Imaće bazen, nekoliko soba, teretanu, ali i ogromnu kuhinju, kao i veliko dvorište. Filip je divan mladić koji je veoma kulturan i pametno ulaže u svoju budućnost. Radnici mesecima marljivo rade, a njega s vremena na vreme vidimo. Radnici kažu da nije zahtevan gazda, a da je izvođaču radova dao sva ovlašćenja kako bi sve bilo baš onako kako je nacrtano na planu, a u čijem crtanju je učestvovao teniser. Čuli smo da će nameštaj donositi iz Beograda, ali i da je iznajmio arhitektu kako bi mu uradio enterijer doma - kaže Filipova komšinica.

 

 

Komentari (0)

Loading