Celebrity News

Drugačije od ostalih: Ovako je Ljubinka Klarić uredila svoj dom (FOTO)

Ljubinka Klarić (39) i njena porodica pre nešto više od četiri godine pronašli su savršen životni prostor. Salonski stan kod Hrama Svetog Save od devedeset kvadrata u potpunosti odgovara potrebama popularne umetnice i njenog sina Koste, kao i sestre i zeta koji sa njima žive.

Drugačije od ostalih: Ovako je Ljubinka Klarić uredila svoj dom (FOTO)

Iako je najveći deo života provela na Novom Beogradu, zvezda serije "Tate" odlučila je da zbor potreba svog naslednika promeni mesto stanovanja.

– Detinjstvo sam provela u centru grada, u Ulici admirala Geprata, ali kasnije sam se s porodicom preselila na Novi Beograd za koji me vežu i najlepše uspomene. Tamo sam provela period dok sam išla u srednju školu, a na toj opštini je i Fakultet dramskih umetnosti koji sam studirala. Međutim, kada je Kosta prošle godine krenuo u osnovnu školu na Vračaru pa je to bio razlog da donesemo odluku da se preselimo – počinje priču Ljubinka i dodaje:

Pročitajte: "Urgentni centar" - Koja poznata glumica se našla u ulozi ljubavnice Ivana Bosiljčića?

Foto: Petar Đorđević

 

– Svi porodično volimo Novi Beograd, ali odgovara nam i život na Neimaru jer je svima posao mnogo bliže, pa je samim tim i dosta jeftinije. Do mog matičnog Beogradskog dramskog pozorišta ima petnaestak minuta brzog hoda, što mi prija jer volim da pešačim.

Prostrani stan lepa glumica uredila je tako da u njemu dominiraju svetle boje i rustični nameštaj koji najviše odgovara saloncu poput ovog.

 

 

 

Komentari (0)

Loading